H SIDI KAI O J.PRADO ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ MXGP 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ο Jorge Prado είναι ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής MXGP. Το νεαρό ταλέντο κερδίζει το πρώτο του Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP. Ένας στόχος που επιτυγχάνεται με θυσίες και επιμονή. Όταν στα είκοσι δύο θεωρείσαι το μέλλον του παγκόσμιου μοτοκρός, δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Ο Jorge Prado – γεννημένος το 2001 – είχε ήδη κερδίσει δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα στην MX2 και αυτό το Σαββατοκύριακο έγραψε το όνομά του ως παγκόσμιος πρωταθλητής στην MXGP.

Από τότε που ήταν μόλις τριών ετών, ο Prado επιδεικνύει τη φύση του πρωταθλητή στην αντιμετώπιση των δυσκολιών που απαιτεί κάθε εγχείρημα. Επίσης αυτή τη σεζόν, κατάφερε να μετρήσει τις δυνάμεις του με συνέπεια και ξεκάθαρο στόχο. Όχι το παραμύθι θα περίμενε κανείς με ένα τόσο αίσιο τέλος, αλλά ένα ταξίδι που αποτελείται από προκλήσεις που δεν είναι πάντα εύκολες.

Μια ιστορία λύτρωσης από τους τραυματισμούς που υπέστη τις τελευταίες σεζόν που δείχνει πόσο σημαντική είναι η ανάπτυξη και η επιμονή μαζί με το ταλέντο. Δύο GP από το τέλος του πρωταθλήματος, και με την Crossfire 3 SRS του – τις μπότες που επέλεξε ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής – επιβεβαίωσε ο Prado την κυριαρχία του και ο συνεχής έλεγχος της κατάστασης του επέτρεψε να πετύχει τον στόχο του. Αγώνα μετά από αγώνα, η διαχείριση της κατάστασης αποδείχτηκε πραγματική πρόκληση μέσα στην πρόκληση και όμως τον βοήθησε να αναπτύξει το ανταγωνιστικό του πνεύμα. Όχι μόνο δράση αλλά και τα στοιχεία του υπολογισμού και της στρατηγικής.

Μια σεζόν που αποτελείται από «προκλητικά Σαββατοκύριακα», όπως δήλωσε ο ίδιος ο Jorge στο Arnem, και στιγμές που δεν ήταν πάντα βέλτιστες, όπως εξήγησε μετά το Loket. «Δεν ήταν εύκολο Γκραν Πρι για μένα, δεν ένιωθα καλά, αλλά είμαι χαρούμενος που έφυγα με ένα βάθρο», δείχνοντας την αισιοδοξία που το διακρίνει. Επικεντρώθηκε στο πρωτάθλημα, αλλά και πάλι αφοσιωμένος στην προσπάθεια να κερδίσει με κάθε ευκαιρία. Η αντίσταση και η ψυχική δύναμη έπαιξαν αναμφίβολα σημαντικό ρόλο σε αυτό το ταξίδι προς το πρωτάθλημα, το οποίο έδειξε πώς μια σεζόν μπορεί να μετατραπεί σε μάθημα αθλητισμού και προσωπικής ανάπτυξης. Η μπότα που φοράει ο Jorge είναι η Crossfire 3 SRS, διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Sidi.

Η αδρεναλίνη και ο ανταγωνισμός είναι τα κατάλληλα επίθετα για την Crossfire 3 SRS. Σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις πιο απαιτητικές απαιτήσεις, προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο υποστήριξης, προστασίας και εργονομίας. Το αποτέλεσμα είναι όσο ευέλικτο χρειάζεται, συμβατό με τη λειτουργικότητα ολόκληρου του σώματος. Χάρη στο σύστημα SRS , η σόλα μπορεί να αλλάξει μέσα σε λίγα λεπτά.

Tzortzopoulos Moto Fashion & Accessories

Για πληροφορίες καλέστε στο 210-9241655.

Καλλιρρόης 71 & Καλλιρρόης 41 Αθήνα.

1977 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΙΚΗΤΗΣ Ο T.GAJSER…ΣΤΟΝ 7Ο ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ!

Το γαλλικό κοινό περίμενε με αδημονία τον αγώνα του St. d'Angely για τον έβδομο γύρο...