HUSQVARNA 901 NORDEN ME NEA TIMH!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Η HUSQVARNA 901 NORDEN ανεβάζει τον πήχη της ποιότητας κατασκευής και εκτός από έναν άκρως εντυπωσιακό σχεδιασμό προσφέρει απαράμιλλες Travel Adventure δυνατότητες.

Με κορυφαίο για την κατηγορία βασικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας των ηλεκτρονικών βοηθημάτων διαθέτει πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της WP με διαδρομές 220/215mm εμπρός και πίσω για ακόμα μεγαλύτερη ταξιδιωτική άνεση. Τα χιλιόμετρα εξαφανίζονται δίχως ο αναβάτης να κουραστεί χάρη στις ανατομικές σέλες και την άριστη προστασία από τα στοιχεία της φύσης ενώ τα Cruise control, Quickshifter+ σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ των 19lt και αυτονομία που ξεπερνά τα 400km αποτελούν εγγύηση ότι θα φτάσετε στον προορισμό σας ξεκούραστοι.

Πλέον η HUSQVARNA 901 NORDEN γίνεται πιο προσιτή με νέα τιμή λιανικής η οποία θα ισχύει με κάθε αγορά που θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2023.

Η νέα τιμή λιανικής θα είναι:
HUSQVARNA 901 NORDEN €15.690

Περισσότερες πληροφορίες για την προωθητική ενέργεια αλλά και τις δυνατότητες χρηματοδότησης μέσω της Santander Consumer Finance στο επίσημο δίκτυο συνεργατών HUSQVARNA.”

4033 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ…ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Σας ευχόμαστε καλές πασχαλινές γιορτές και Καλή Ανάσταση σε όλους!