MXON 2023 – ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Καθώς προετοιμαζόμαστε για την πιο αναμενόμενη εκδήλωση της χρονιάς, είμαστε ενθουσιασμένοι που σας φέρνουμε μαζί στην καρδιά των προετοιμασιών του Monster Energy FIM MXoN για το 2023! Παρακολουθήστε όλες τις δραστηριότητες της Παρασκευής ΖΩΝΤΑΝΑ ΔΩΡΕΑΝ στο MXGP-TV.com, στο YouTube Live και Facebook Live.

Ακολουθούν όλες οι δραστηριότητες LIVE της Παρασκευής:

12:00 – LIVE – Έναρξη Συνέντευξης Τύπου
Ο ενθουσιασμός ξεκινά με την Εναρκτήρια Συνέντευξη Τύπου LIVE. Ελάτε μαζί μας καθώς προετοιμάζουμε το σκηνικό για ένα απίστευτο Σαββατοκύριακο motocross. Λάβετε πληροφορίες από τους αναβάτες, ακούστε τις σκέψεις τους για τις προκλήσεις που έρχονται και νιώστε την αδρεναλίνη.

13:00 – LIVE Κλήρωση
Σας μεταφέρουμε ΖΩΝΤΑΝΑ την Κλήρωση για τις θέσεις των ομάδων στην μπάρα του Σαββάτου.

15:00 – LIVE Συνέντευξη Τύπου Ομάδας
Ήρθε η ώρα για τη Συνέντευξη Τύπου των ομάδων. Γνωρίστε από κοντά τους αναβάτες και τις ομάδες καθώς μοιράζονται τους στόχους, τις προσδοκίες και τις στρατηγικές τους. Είναι μια σπάνια ευκαιρία να αποκτήσετε γνώσεις για τις σκέψεις των κορυφαίων αθλητών motocross στον κόσμο.

17:30 – LIVE Παρουσίαση Ομάδας
Καθώς η μέρα προχωρά, ο ενθουσιασμός συνεχίζει να αυξάνεται. Μην χάσετε τη ΖΩΝΤΑΝΗ παρουσίαση της ομάδας. Παρακολουθήστε το θέαμα καθώς οι ομάδες κάνουν τη μεγαλειώδη είσοδό τους, προβάλλοντας περήφανα τα χρώματα της χώρας τους. Η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη ως οπαδοί από όλο τον κόσμο συγκεντρωθούν για να υποστηρίξουν τις αγαπημένες τους ομάδες.

Αυτές οι ζωντανές εκδηλώσεις είναι απλώς μια γεύση του τι μας περιμένει στο Monster Energy FIM MXoN. Είναι κάτι περισσότερο από έναν αγώνα, είναι μια γιορτή του motocross, του αθλητισμού και των αναβατών.

1962 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ME TO ΠΡΩΤΟ & ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ “BEHIND THE GATE”

Την προηγούμενη φορά είχαμε δημοσιεύσει το επεισόδιο "0" της φετινής σειράς "Behind the Gate" το...