ΝΕΑ CROSSFIRE 3 SRS ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

Η Crossfire 3 SRS ήταν ανέκαθεν η πιο ευέλικτη και γεμάτη αδρεναλίνη μπότα της Sidi, κατασκευασμένη με μια συγκεκριμένη επιλογή υλικών που είναι από τα καλύτερα στη βιομηχανία αθλητικών υποδημάτων και αποτελείται από εναλλάξιμα στοιχεία σχεδιασμένα να διαρκούν πολύ καιρό.

Επιλεγμένο από τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες αναβάτες μοτοκρός, με πολλές νίκες σε διεθνές επίπεδο, έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τον αθλητή ανά πάσα στιγμή, εξασφαλίζοντας ασφάλεια και απόλυτη ελευθερία κινήσεων σε επίπεδο απόδοσης. Υποστήριξη, προστασία και εργονομία είναι οι τρεις λέξεις-κλειδιά του Crossfire 3 SRS, σχεδιασμένη για να ενισχύσει τις δυνατότητες του αναβάτη στη δράση για να φτάσει σε νέα ύψη. Η μοναδική του κατασκευή το καθιστά το τέλειο προϊόν για να καλύψει τις ανάγκες όσων αναζητούν συνεχώς νέες προκλήσεις και στόχους, που προσαρμόζονται τέλεια σε κάθε άτομο.

Άκαμπτη, αλλά αρκετά ευέλικτη ώστε να επιτρέπει τη λειτουργία ολόκληρου του σώματος, ενσωματώνει μια ιδέα που δεν είχε ξαναδεί σε μπότες μοτοκρός. Αυτό είναι ένα σύστημα anti-hyper-extension που αποτρέπει επικίνδυνες κινήσεις και προσφέρει απόλυτη ελευθερία κινήσεων για βέλτιστη οδήγηση. Τέσσερις ρυθμιζόμενοι σφιγκτήρες και ένα σύστημα ρύθμισης της γάμπας παρέχουν πρόσθετη άνεση, ενώ μια αόρατη ασπίδα που καλύπτει το πόδι και την περιοχή της γάμπας προστατεύει και διατηρεί μια δομημένη ευελιξία, επιτρέποντας στη μπότα να συνεχίσει να κάμπτεται φυσικά. Η κνήμη και το κνημιαίο πλάτωμα είναι επίσης ρυθμιζόμενα για τέλεια προσαρμογή.

Τέλος, η σόλα χρησιμοποιεί μια άλλη τεχνολογία που ονομάζεται SRS, η οποία επιτρέπει την αντικατάσταση της σόλας σε λίγα μόνο λεπτά με την απλή χρήση ενός κατσαβιδιού!

Υπάρχουν 11 χρώματα στη νέα συλλογή SS24, τα οποία αναδεικνύουν την τεχνολογία και τις λεπτομέρειες του Crossfire 3 SRS: Λευκό/Petrol, Army/Μαύρο, Γκρί/Μπλέ/Μαύρο, Μαύρο/Σταχτί, Γκρί/Μαύρο, Μαύρο/Μαύρο, Κόκκινο/Κόκκινο/Μαύρο, Γκρι/Κόκκινο/Μαύρο, Κόκκινο/Κόκκινο, Λευκό/Λευκό, Μαύρο/Λευκό.

ANAMENONTAI MEΣΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ!
ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ 559€

Ι. ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Ε.Π.Ε.
Καλλιρρόης 71 & Φραντζή,
117 43 Νέος Κόσμος
τηλ.: 210 9241108
fax: 210 9241971
website: www.tzortzopoulos.gr
email: info@tzortzopoulos.gr

4033 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ…ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Σας ευχόμαστε καλές πασχαλινές γιορτές και Καλή Ανάσταση σε όλους!