AMA MX/SX 2023 – O G.FARRES ΣΤΗΝ ROCKSTAR ENERGY HUSQVARNA TO 2024

Ο 20χρονος Ισπανός θα είναι πάνω στο FC 250 που οδηγεί στο επόμενο έτος, αφοσιωμένος στο πρωτάθλημα AMA Supercross, εκτός από το Πρωτάθλημα AMA Pro Motocross και τη Σειρά SMX Finals. Ο Farres έφτασε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια των τελευταίων σταδίων της motocross σεζόν 2022, εμφανίζοντας αμέσως πρωτοποριακές δυνατότητες με μια σειρά από αποτελέσματα στην δεκάδα. Συνέχισε αυτή την τάση στο εναρκτήριο μέρος της σειράς 2023 και σημείωσε ένα moto στην πεντάδα. Δυστυχώς τραυματίστηκε στον τρίτο γύρο και δεν επέστρεψε στη δράση.

Η ευκαιρία να συμμετάσχει στο Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing είναι μια συναρπαστική ευκαιρία για τον Farres, ο οποίος πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στα 250SX το 2024, και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα 250MX, ενώ προπονείται ως μέρος του προγράμματος Baker’s Factory στη Φλόριντα.

“Είμαι πραγματικά χαρούμενος που θα γίνω μέλος της Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing Team για αυτήν την επερχόμενη σεζόν,” είπε ο Farres. “Είμαι επίσης πολύ ενθουσιασμένος που ξεκινώ αυτό το νέο κεφάλαιο της καριέρας μου μετά από μια δύσκολη χρονιά λόγω τραυματισμών. Τώρα, είμαι Είμαι πλήρως επουλωμένος και έτοιμος να ανέβω στο νέο ποδήλατο. Ανυπομονώ να ξεκινήσω στο Baker’s Factory – είναι τιμή μου να είμαι μέρος ενός τόσο θρυλικού προγράμματος με τον Aldon [Baker] και όλα τα παιδιά.”

Ο διευθυντής της Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing Team Manager, Nathan Ramsey, είπε ότι ο Farres βρίσκεται στο ραντάρ της ομάδας από την πρώτη του εμφάνιση στο AMA Pro Motocross και είναι βέβαιος ότι οι δυνατότητές του θα μεταφραστούν σε δυνατά αποτελέσματα καθώς η εμπειρία συνεχίζει να αυξάνεται.

“Ο Guillem τράβηξε το μάτι μας το 2022 όταν ήρθε στις ΗΠΑ για μερικούς αγώνες”, εξήγησε ο Ramsey. “Στη συνέχεια, όταν ξεκίνησε τη σειρά MX του 2023, έδειξε για άλλη μια φορά σημάδια μεγάλης ταχύτητας και δυνατοτήτων. Έχει εξαιρετική συμπεριφορά και εργασιακή ηθική, που πιστεύω ότι θα οδηγήσει σε σπουδαία πράγματα στο μέλλον. Ο ουρανός είναι το όριο για τον Guillem και είμαστε στην ευχάριστη θέση να τον καλωσορίσουμε στην ομάδα Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing.”

1962 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ME TO ΠΡΩΤΟ & ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ “BEHIND THE GATE”

Την προηγούμενη φορά είχαμε δημοσιεύσει το επεισόδιο "0" της φετινής σειράς "Behind the Gate" το...