ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ SPORTMINICYCLES 50/65 2024 ΤΗΣ ΚΤΜ

Τώρα ακόμα πιο στενά συνδεδεμένη με τις πλήρους μεγέθους μηχανές motocross της KTM , η σειρά KTM Sportminicycles 2024 είναι έτοιμη να συνεχίσει την νικηφόρα επίθεση στον ανταγωνισμό. Μετά από τις επιτυχίες της σειράς KTM SX, τα KTM SX ‘Minis 2024 άνοιξε την πίστα με μια εντελώς νέα προσέγγιση στην ανάπτυξη μηχανών motocross READY TO RACE που στοχεύουν σε αγώνες βάσης.

Χρησιμοποιώντας επιστημονικά, στατιστικά δεδομένα, το KTM 50 SX 2024 έχει αναπτυχθεί ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε μια μικρή έκδοση μιας πλήρους μεγέθους μηχανής KTM SX, με ιδιαίτερη προσοχή στους νεαρούς αναβάτες και τις αναλογίες σώματος σε σύγκριση με τους μεγάλους Αυτό έχει ληφθεί υπόψη στις φάσεις σχεδιασμού και ανάπτυξης του KTM 50 SX 2024 καθώς και όλων των εξαρτημάτων του. Ομοίως, για πρώτη φορά, η ανάπτυξη του KTM 65 SX 2024 έγινε σε στενή συνεργασία με μια σειρά διεθνών αναβατών δοκιμών, οι οποίοι αγωνίστηκαν επιτυχώς και δοκίμασαν τα διαφορετικά στάδια εξέλιξης τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτό οδήγησε ένα στήριγμα mini-crossers που όχι μόνο μοιάζουν με μινιατούρες READY TO RACE μηχανές motocross αλλά μοιράζονται επίσης ένα ανώτερο επίπεδο ποιότητας και Προσοχή στη λεπτομέρεια. Καθώς ο χειρισμός και η απόδοση είναι ένα κρίσιμο και ουσιαστικό μέρος του mini-cross, τόσο το KTM 50 SX 2024 όσο και το 2024 KTM 65 SX είναι κατασκευασμένα γύρω από ένα νέο, προηγμένο πλαίσιο από χάλυβα και υποπλαίσιο ενισχυμένο με ίνες πολυαμιδίου 2 τεμαχίων. Αυτό επέτρεψε μια επαναστατική αλλαγή στα mini-cross, καθώς το νέο πλαίσιο επιτρέπει πολλαπλές ρυθμίσεις για να καλύψει διαφορετικά ύψη αναβάτη. Η ανάρτηση, η θέση του τιμονιού, τα πλαστικά και το υποπλαίσιο είναι πλέον ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος για να ταιριάζουν με τα αυξανόμενες ανάγκες των νεαρών αναβατών Το ύψος του καθίσματος ρυθμίζεται μεταξύ 634 mm και 683 mm για το KTM 50 SX 2024 και 730 mm έως 760 mm για το KTM 65 SX του 2024.

Όσον αφορά τις ενημερώσεις της ανάρτησης, και τα δύο mini-crossers διαθέτουν την πιο πρόσφατη τεχνολογία ανάρτησης, με ένα πιρούνι 35 mm USD WP XACT AER να αναλαμβάνει τη φόρτιση μπροστά. Στο πίσω μέρος, τοποθετείται ένα ολοκαίνουργιο πλήρως ρυθμιζόμενο μονοσόκ WP XACT για τέλεια ισορροπία και απόσβεση χαρακτηριστικά, με τα δύο μοντέλα να επωφελούνται από αναθεωρημένη εφαρμογή και γεωμετρία. Για το μοντέλο 2024, το KTM 50 SX FACTORY EDITION θα βρει επίσης το δρόμο του στην πίστα, διαθέτοντας ένα στήριγμα εξαρτημάτων υψηλής απόδοσης από το επάνω ράφι σε σχέση με το στάνταρ KTM 50 SX 2024. Παραμένοντας πιστό στο όνομά του, το KTM 50 SX FACTORY EDITION 2024 είναι τυλιγμένο σε ένα κιτ γραφικών εμπνευσμένο από το Red Bull KTM Factory Racing, με ένα πορτοκαλί, υψηλής πρόσφυσης diamante KTM FACTORY SEAT. Η απόδοση είναι επίσης αυξημένη, χάρη σε ένα πλήρες σύστημα εξάτμισης FMF και μπουζί ειδικά για Iridium BRISK FE, καθιστώντας το την ιδανική επιλογή για νέους ανερχόμενους πρωταθλητές. Η σειρά Sportminicycle 2024 KTM είναι η τέλεια αναπαράσταση της αφοσίωσης της KTM στο mini-cross, με την ίδια ποσότητα ενέργειας και προσοχή στη λεπτομέρεια από την ίδια παθιασμένη ομάδα στην Αυστρία που είναι επίσης υπεύθυνη για τα μοντέλα πλήρους μεγέθους που έχουν δοκιμαστεί σε αγώνες.

Η σειρά KTM Sportminicycle 2024 θα είναι διαθέσιμη σε εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους KTM από τις αρχές Νοεμβρίου 2023. Για περισσότερα νέα σχετικά με τη σειρά Sportminicycle 2024 KTM, επισκεφτείτε την KTM.com ή τον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο KTM.

4033 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ…ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Σας ευχόμαστε καλές πασχαλινές γιορτές και Καλή Ανάσταση σε όλους!