ΚΙΤ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ POLISPORT ΑΠΟ ΤΗΝ BIKE ALERT HELLAS

Η Bike Alert Hellas πιστή στην αποστολή και την βασική της φιλοσοφία για την παροχή στους φίλους της μοτοσυκλέτας των πιο καινοτόμων και ανταγωνιστικών σειρών προϊόντων, πρόσθεσε πρόσφατα στην ετοιμοπαράδοτη γκάμα προϊόντων Polisport Off Road τα kit πλαστικών του Πορτογάλου κορυφαίου κατασκευαστή για Enduro και MX μοτοσυκλέτες.

Τα OEM ποιότητας kit πλαστικών Enduro της Polisport Off Road, τηρούν τα υψηλότερα πρότυπα κατασκευής, περνάνε από αυστηρό έλεγχο ποιότητας και ξεχωρίζουν για  την εφαρμογή, την ελαστικότητα, την ανθεκτικότητα και το υπέροχο χρώμα τους.

Τα kit για MX μοτοσυκλέτες παράγονται επίσης με αποκλειστικές τεχνολογίες που συνδυάζουν τα υψηλότερα επίπεδα αντοχής και κάμψης, διατηρώντας παράλληλα ένα ανώτερο γυαλιστερό φινίρισμα και φωτεινότητα χρώματος.

Οι νέες ανεπτυγμένες τεχνολογίες σχεδιασμού, κατασκευής και παραγωγής, σε συνδυασμό με την εμπειρία δεκαετιών που διαθέτει η Polisport Off Road ως προμηθευτείς ΟΕΜ πλαστικών για πολλούς από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους κατασκευαστές Off Road μοτοσυκλετών, την καθιστούν την πρώτη επιλογή στα πλαστικά kit αντικατάστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:
Τηλέφωνο 1: 210-51.20.260
Τηλέφωνο 2: 210-92.22.776 
Site: www.bikealert.gr  E-mail: info@bikealert.gr    

4037 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
SBS ΣΙΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑ SCOOTER

Η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στα συστήματα φρένων μοτοσυκλέτας SBS, κατασκευάζει τακάκια και σιαγώνες αποκλειστικά στη...