MXGP 2024 – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ TRIUMPH MX2

Η ομάδα αγώνων Monster Energy Triumph MX2 Race παρουσιάζει τους Mikkel Haarup και Camden McLellan για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MX2 2024. Σε αυτό που θα είναι το πολυαναμενόμενο πρώτο έτος για την Monster Energy Triumph Racing στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross FIM MX2 της, τόσο ο Mikkel όσο και ο Camden φέρνουν εμπειρία , ταλέντο και ξεκάθαρο στόχο για να εξασφαλίσουμε μια επιτυχημένη σεζόν το 2024.


Ένας αναβάτης βάθρου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross FIM MX2 για πολλά χρόνια, η σεζόν που ξεχώρισε ο Haarup ήρθε το 2022, όταν κατέλαβε την έβδομη θέση στην τελική κατάταξη της MX2. Ο Δανός ολοκλήρωσε τη σειρά 18 γύρων, μόλις δύο πόντους πίσω από την έκτη, χάρη σε σταθερά αποτελέσματα με συχνές επισκέψεις στο βάθρο που υπογραμμίζουν την απόλυτη ταχύτητα του. Οι επιδόσεις του Mikkel κατά τη διάρκεια αυτού του έτους τράβηξαν τελικά την προσοχή του Monster Energy Triumph Racing Team Manager, Vincent Bereni. Η συμμετοχή του Mikkel κάτω από την τέντα της Monster Energy Triumph Racing είναι μαζί με τον ανερχόμενο, Camden McLellan. Αφού κατετάγη τέταρτος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα EMX250 2022, ο 19χρονος ανέβηκε στο άκρως ανταγωνιστικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross της MX2 για το 2023. Ωστόσο, απογοητευτικά, ένας τραυματισμός στην αρχή της σεζόν τον έβαλε εκτός ανταγωνισμού μέχρι τον έβδομο γύρο. Ο Νοτιοαφρικανός επέστρεψε στη δράση, ωστόσο, σύντομα καθιερώθηκε ως απειλή για την πρώτη πεντάδα. Πετυχαίνοντας το καλύτερηο αποτέλεσμα με μια πέμπτη θέση στο MXGP της Σουηδίας τον Αύγουστο, ο Camden θα διατηρήσει την ταχύτητα και τη συνέπειά του για να κατακτήσει τελικά τη 13η θέση στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος.

Μετά την αποκάλυψη της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας της Monster Energy Triumph Racing MX2 στο FIM Motocross of Nations, ο Mikkel ξεκίνησε τις δοκιμές με την ομάδα στην Ισπανία σε μια ποικιλία διαφορετικών πιστών και ενώθηκε με τον Camden στις αρχές Νοεμβρίου. Τα αρχικά σχόλια είναι απίστευτα θετικά από τους δύο αναβάτες. Μαζί με την Monster Energy Triumph Racing, επικεντρώθηκαν πλήρως στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross 2024 της MX2, το οποίο ξεκινά με το MXGP της Παταγονίας-Αργεντινής στις 10 Μαρτίου.


“Το να έχω την ευκαιρία να γίνω μέλος μιας εργοστασιακής ομάδας όπως η Monster Energy Triumph Racing δεν υπάρχει πολύ συχνά. Είμαι πολύ περήφανος που συμμετέχω στην Triumph για τη σεζόν 2024 και σημαίνει πολλά για μένα. Είναι όλοι οι κατάλληλοι άνθρωποι σε αυτήν την ομάδα και η υποστήριξη από όλους τους εμπλεκόμενους ήταν καταπληκτική. Ανυπομονώ να δείξω τι μπορεί να κάνει αυτή η νέα μοτοσυκλέτα κατά τη διάρκεια του 2024 και ανυπομονώ να ξεκινήσω τους αγώνες!” Ο Camden McLellan πρόσθεσε: “Είναι τιμή μου που είμαι ένας από τους δύο αναβάτες που μου δόθηκε η ευκαιρία να ενταχθώ σε αυτήν την ομάδα και να γίνω μέρος της ιστορίας της. Ήταν πολύ καιρός όλοι να δουν τη μοτοσυκλέτα σε δράση και πραγματικά πιστεύω ότι η Triumph έπαιρνε κάθε δευτερόλεπτο πίσω από την σκηνές για την κατασκευή μιας μοτοσυκλέτας που κερδίζει· πραγματικά πιστεύω ότι αυτό έχουν προσφέρει και ανυπομονώ να στηθώ πίσω από την μπάρα με τη νέα μηχανή! Οι πρώτες μου εντυπώσεις για τη μοτοσυκλέτα και την ομάδα είναι δύσκολο να περιγραφούν με λόγια. Πραγματικά έχω ενθουσιαστεί τόσο από την απόδοση της μοτοσυκλέτας όσο και από την τρελή εργασιακή ηθική και την πρόθεση ολόκληρου του πληρώματος. Μόλις ξεκινήσαμε τις δοκιμές και ήδη είμαι περισσότερο από άνετος στη μοτοσυκλέτα και θα γίνει μόνο καλύτερη καθώς συνεχίζουμε να ρυθμίζουμε τα πράγματα. Στόχος μου είναι να βγω έξω και να είμαι διεκδικητής του τίτλου, αλλά δεν θέλω να προτρέχω. Πρέπει να επικεντρωθώ στη σωματική μου βελτίωση και να γίνω πιο δυνατός και πιο γρήγορος κατά τη διάρκεια του χειμώνα και μέχρι τον πρώτο γύρο του επόμενου έτους να μπορώ να έχω πιο ρεαλιστικές προσδοκίες».

Ο Vincent Bereni, Monster Energy Triumph Racing Team Manager είπε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Mikkel και τον Camden στην ομάδα Monster Energy Triumph Racing. Μαζί, θα ξεκινήσουμε μια ιστορική σεζόν με την Triumph στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross FIM. Το πρόγραμμα δοκιμών μας ξεκίνησε αμέσως μετά το Motocross of Nations και θα συνεχίσουμε ανάπτυξη της αγωνιστικής μας μηχανής καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα. Ο Mikkel είναι ένας πολύ έμπειρος αναβάτης στην κατηγορία MX2 και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την Triumph. Έχει ήδη δείξει εντυπωσιακή ταχύτητα και ικανότητα στη μοτοσυκλέτα και με το κίνητρό του, σε συνδυασμό με την εργασιακή ηθική και την εμπειρία της ομάδας μας, θα εργαστούμε σκληρά για να πετύχουμε. Όσο για τον Camden, όχι μόνο μας εντυπωσίασε κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2023, αλλά νιώθω ότι ολόκληρη η ομάδα εντυπωσιάστηκε από την ταχύτητα και τη συνέπειά του. Είμαστε πολύ τυχεροί και πολύ ενθουσιασμένοι που έχουμε τον Camden στην ομάδα και πιστεύω ακράδαντα ότι μπορεί να ανεβάσει την ικανότητά του στο επόμενο επίπεδο το 2024. Προς το παρόν, θα συνεχίσουμε να δοκιμάζουμε την ετοιμότητά του για τη νέα σεζόν και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τα πράγματα στην Αργεντινή».

1969 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – ΝΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ P.JONASS ΣΤΟ “ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΑΣΠΗΣ” ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Η λάσπη πάντα εξομαλύνει τις διαφορές στο motocross και στον πέμπτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος...