ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ T.BLAZUSIAK ΚΑΙ ΤΗΣ GASGAS

Με την επίσημη ανακοίνωση της GASGAS που ακολουθεί, χωρίζουν οι δρόμοι της με τον θρύλο του Ηard Εnduro Taddy Blazusiak, με τις φήμες να θέλουν τον Πολωνό στην ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της Stark Varg, ακόμα και στο Rally Dakar.

Η GASGAS θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Taddy Blazusiak για όλα τα επιτεύγματά του –τόσο ως εργοστασιακός αναβάτης όσο και ως πρεσβευτής της μάρκας– και του εύχεται ό,τι καλύτερο στις μελλοντικές του προσπάθειες.Καλή επιτυχία, Taddy! Ο χρόνος του Πολωνού σταρ με την GASGAS πλησιάζει στο τέλος του. Ο Taddy αποδείχθηκε δημοφιλής πρεσβευτής και επιτυχημένος εργοστασιακός αναβάτης.

Η GASGAS εύχεται στον Taddy ό,τι καλύτερο για το μέλλον!
Συμμετέχοντας με την GASGAS στα μέσα της σεζόν του 2020, ο Taddy έπαιξε τεράστιο ρόλο στην αναμόρφωση της GASGAS και στην πρωτοπορία των εργοστασιακών μας προσπαθειών enduro. Οι κορυφαίοι έξι τερματισμοί του Hard Enduro τη σεζόν 2021 και η έντονη μάχη για το πρωτάθλημα SuperEnduro 2022, συμπεριλαμβανομένων πολλών τερματισμών στο βάθρο. ήταν μόνο μερικά από τα κυριότερα σημεία του εντυπωσιακού χρόνου που αγωνίστηκε για την GASGAS.

Παρά τις προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένης της σεζόν SuperEnduro 2023 που χτυπήθηκε από τραυματισμούς, η ώθηση και η δέσμευση του Taddy δεν αμφιταλαντεύτηκαν ποτέ καθώς αγωνίστηκε για να κατακτήσει την τρίτη θέση γενικής στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος. Ως πρεσβευτής αναβάτη για την GASGAS, ο Taddy έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην προώθηση της ταυτότητας της GASGAS, και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της GASGAS στην ηγετική δύναμη που είναι σήμερα.

Όλοι στο GASGAS εύχονται στον Taddy ό,τι καλύτερο για το μέλλον του.

472 More posts in ENDURO category
Recommended for you
ENDUROGP 2024 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Αγώνας καρμπόν της προηγούμενης εβδομάδας ξεκίνησε νωρίς το πρωί κάτω από τον πορτογαλικό ήλιο για...