RALLY DAKAR 2024 – ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΟΔΟ ΠΡΟΛΟΓΟ!

Το Rally Dakar 2024 ξεκίνησε σήμερα στην Alula με τον καθιερωμένο πρόλογο όπου ίσχυσε το πρωτόκολλο της αντίστροφης εκκίνησης με τα πρώτα νούμερα του αγώνα που τα φορούν τα μεγάλα ονόματα να ξεκινούν τελευταία. Στα 130χλμ απλή και τα 27χλμ ειδικής, οι εργοστασιακοί αναβάτες κατάφεραν να κάνουν αρκετές προσπεράσεις για να βρεθούν ψηλά στην κατάταξη. Κορυφαίος της ημέρας ο Tosha Schareina της Honda, με τον δικό μας Βασίλη Μπούδρο παρά ένα μικρό του λάθος κατάφερε να τερματίσει στην 121η θέση.

Στον πρόλογο αν και δεν υπήρχε καμία εγκατάλειψη ο Skyler Howes είχε μια πτώση με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον πύργο της μοτοσυκλέτας του, ξεκινώντας στραβά έναν αγώνα που δεν σε αφήνει ποτέ να χαλαρώσεις.

Η αυριανή ημέρα θα κινηθεί από την Alula στην Al Henakiyah καλύπτοντας 127χλμ απλής και 404χλμ ειδικής διαδρομής περνώντας μέσα από ηφαιστειακά τοπία με ανάμικτο τερέν αλλά και σημαντικές υψομετρικές διαφορές. Δεν θα είναι μια χαλαρή ημέρα και ειδικά η πλοήγηση, μπορεί να δημιουργήσει διαφορές νωρίς.

Αποτελέσματα Προλόγου

474 More posts in ENDURO category
Recommended for you
FIM HARD ENDURO 2024 – ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο M.LETTENBICHLER!

Ο εναρκτήριος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM Hard Enduro είδε τον Manuel Lettenbichler της Red...