H DRAKOS ENGINEERING ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ 60 ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ!

Με υπερηφάνεια και συγκίνηση, ανακοινώνουμε τα 60 χρόνια λειτουργίας της Drakos Engineering! Ένα εξαιρετικό ταξίδι, γεμάτο καινοτομία, αφοσίωση, και τεχνολογικές επιτυχίες, καθιστώντας μας πρωτοπόρους στον χώρο των ανταλλακτικών και του ρεκτιφιέ. 

Η εταιρεία Drakos Engineering από το 1988 ξεκίνησε να εισάγει και να διανέμει μια σειρά επιλεγμένων τεχνικών ανταλλακτικών. Η προσήλωση μας στην εξέλιξη και στην ποιότητα έχει ως αποτέλεσμα σήμερα να αντιπροσωπεύουμε κορυφαίους κατασκευαστές ανταλλακτικών στο χώρο του Μotocross & Enduro. Όπως η Athena, Wossner, Pro-X, Boyesen, GET & Selle Dalla Valle, Wiseco, Race FX, ODI Grips, AXP Protection προσφέροντας την καλύτερη σχέση τιμής – ποιότητας.

Η Drakos Engineering αντιπροσωπεύει την Troy Lee Designs, OGIO & FXR Racing.  Τρία ισχυρά και πρωτοποριακά brands της αγορά MX-Enduro, ΜΤΒ & ΒΜΧ. Πιστεύοντας στην δύναμη του σχεδιασμού και της ασφάλειας, διανέμουμε προϊόντα εξοπλισμού και ένδυσης, απαράμιλλης ποιότητας και τεχνολογίας.

Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας δημιουργήθηκε το 1963 και είναι επανδρωμένο με καταρτισμένους τεχνικούς και εξειδικευμένους στους κινητήρες μοτοσυκλέτας. Με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας της Rottler και της Sunnen (USA) παρέχουμε μηχανουργικές εργασίες υψηλών προδιαγραφών.Η πολυετής εμπειρία μας και η εμπιστοσύνη των πελατών μας εδώ και 60 χρόνια είναι που οδηγεί την πορεία μας στο χώρο.Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και τη συνεργασία σας,που μας επέτρεψαν να φτάσουμε μέχρι εδώ! 

4034 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
MXGP 2024 – ΝΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ P.JONASS ΣΤΟ “ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΑΣΠΗΣ” ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Η λάσπη πάντα εξομαλύνει τις διαφορές στο motocross και στον πέμπτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος...