ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ MOTOCROSS

Το ελληνικό motocross θρηνεί την απώλεια ενός νεαρού φίλου του αθλήματος από την Ιεράπετρα Κρήτης όπου βρήκε τραγικό θάνατο μετά από άσχημη πτώση κάνοντας το άθλημα που αγαπούσε.

Σεβόμενοι την επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος, δημοσιεύουμε σήμερα την τραγική είδηση που συγκλόνισε τον χώρο του ελληνικού motocross αλλά και γενικότερα. Αν και πολλά έχουν ειπωθεί στα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης της χώρας μας, θα αναφέρουμε ότι ο 17χρονος είχε μια άσχημη πτώση κάνοντας motocross το περασμένο Σάββατο στην Ιεράπετρα, και μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο όπου παρά τις προσπάθειες των ιατρών τελικά εξέπνευσε μερικές ώρες αργότερα. Για τα αίτια του ατυχήματος έχουν επιληφθεί οι κρατικές αρχές, οι περισσότεροι όμως του αθλήματος που έχουν δει το επίμαχο video που εμείς δεν θα δημοσιεύσουμε, έχουν αντιληφθεί τι πήγε στραβά. Έχει συμβεί σε όλους μας, ειδικά στα πρώτα μας βήματα.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τον στενό κύκλο του νεαρού και να μας επιτρέψετε να πούμε μερικά λόγια, κυρίως για τα νέα παιδιά που εισέρχονται στο άθλημα. Τo motocross είναι ένα άθλημα που προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση αλλά εγκυμονεί κινδύνους ανά πάσα στιγμή, απαιτώντας την πλήρη προσοχή και συγκέντρωση μας. Δεν είναι ένα άθλημα που μπορεί να γίνει με ανέμελη διάθεση. Οι τραυματισμοί, δυστυχώς είναι στην φύση του αθλήματος. Η λέξη που θα πρέπει να έχουμε όλοι στο μυαλό μας, όσοι ασχολούμαστε με αυτό το άθλημα είναι Σεβασμός. Σεβασμός στην ιδιαιτερότητα του αθλήματος, σεβασμός στις δυνατότητες της μοτοσυκλέτας μας, σεβασμός στις ικανότητες μας, σεβασμός στις απαιτήσεις του χώρου ή της πίστας που κάνουμε motocross και κλείνοντας, σεβασμός στον ίδιο μας τον εαυτό, προσφέροντας πάντα τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για την ενεργητική και παθητική ασφάλεια μας.

1540 More posts in ΝΕΑ category
Recommended for you
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ…ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Σας ευχόμαστε καλές πασχαλινές γιορτές και Καλή Ανάσταση σε όλους!