ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Α.Λ.Μ.ΚΕ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ 2024

Το Δ.Σ. Του σωματείου μας Α.Λ.Μ.ΚΕ. θέλει να σας ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχατε στην διεξαγωγή του 1ου Πανελλήνιου Αγώνα motocross 2024 που πραγματοποιήθηκε στο νησί μας! Ιδιαίτερα θελουμε να ευχαριστήσουμε τις οικογενειες που μας παραχωρησαν τις περιουσίες τους για να δημιουργηθει η πιστα! και Όλους τους κατοίκους του χωριού Αγιος Ματθαίος ! για την βοήθειά τους και για τα καταλύματα με τις καλύτερες τιμές.

Ευχαριστούμε πολύ τις ακτοπλοϊκές γραμμές kerkyra lines, kerkyra seaways και lefkimmi lines για τις εκπτώσεις που προσέφεραν στους αθλητές που ταξίδεψαν στο νησί μας.

Ευχαριστούμε πολύ την κλινική Αλέξανδρος Μάστορας και την κλινική Θεραπεία για όλη την βοήθεια που προσέφεραν στους αθλητές που την χρειάστηκαν καθώς και στον ερυθρό σταυρο! τους γιατρους του αγωνα Δημητρη Τσεβα, Μαριλένα Μάστορα, και Γιώργο Σαγιά ! που δυο μέρες ηταν όλοι εκεί ακούραστοι.

Ευχαριστούμε πολύ το αστυνομικό τμήμα Μπενιτσων την ομάδα ΟΠΚΕ και «Μυστικών Υπηρεσιών» για την παρουσία τους και στήριξη τους. το λογιστικο γραφειο Σπάτουλας Β. – Ζάχου Β. τον δικηγόρος μας Ιωάννη Ανδρέα Ρίγγα. την Λέσχη Αυτοκινήτου Κέρκυρας που ειναι παντα διπλα μας! Ολους τους Κριτές και βοηθούς της οργανωσης του Αγώνα ! την ομοσπονδια μας ΑΜΟΤΟΕ ! τους συλλόγους απο ολη την ελλαδα για την βοήθειά τους και ιδιαιτερα τον κυριο Γαλατα Αναστασιο της Λέσχης Ικαρος ροδου ! και ολους τους αθλητες για το θεαμα !!!

Ευχαριστούμε πολύ την ΕΡΤ, το sportal tv για την απευθείας μετάδοση, το mxin, το kerkyrasimera, την enimerosi και το corfupress για όλα τα ωραία άρθρα και βίντεο που μας τίμησαν!

Ευχαριστούμε πολύ την περιφέρεια για την βοήθεια πριν τον αγώνα και για την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Μιχαλης Διαβατη ! ολους τους χορηγούς και υποστηρικτες μας > SAMP RACING TEAM / MX-BALAGIAN / YAMAHA Revs Your Heart / KTM Greece / KRD / Fantic Motor Hellas.. καθώς και τον δημο Νότιας Κέρκυρας!

Σας ευχαριστούμε όλους όσους μας τιμήσατε με την παρουσία σας.!

1145 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΧ 2024 – NEO ΩΡΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 3Ο ΑΓΩΝΑ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ ΣΤΗΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

Στις 11 και 12/05/2024 διεξάγεται στη MX PARK ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ – 4ο χλμ επαρχιακής οδού Σπερχειάδας  ο 3ος αγώνας «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS 2024» ...