ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ENDURO 2024 ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ SHERCO HELLAS ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο Enduro 2024 ξεκίνησε δυναμικά στο Ρίζωμα Τρικάλων και για ακόμα μια χρονιά η Sherco Hellas ήταν εκεί για να υποστηρίξει τους αναβάτες της. Ανάμεσα στις 110 συμμετοχές που αψήφησαν τον ζεστό καιρό αλλά και την δύσκολη διαδρομή ήταν και οι αναβάτες της Sherco που κατάφεραν σχεδόν όλοι να ολοκληρώσουν έναν απαιτητικό αγώνα.

Με νέα δεδομένα και ανανεωμένη διάθεση το αγωνιστικό ελληνικό enduro πήρε μπροστά στην περιοχή των Τρικάλων με την τοπική λέσχη Μ.Ο.ΛΕ.Τ. να διοργανώνει τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Ρίζωμα. Ανάμεσα σε πολλές εταιρείες και ομάδες του χώρου που έδωσαν το δυναμικό παρόν ήταν και η ομάδα της Sherco Hellas, υποστηρίζοντας τις προσπάθειες των αναβατών της. Παρά τις απαιτήσεις της διαδρομής που κούρασαν και προβλημάτισαν τους αναβάτες της ομάδας, δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα και όλοι κατάφεραν να τερματίσουν.

Την μεγαλύτερη επιτυχία για την ομάδα σημείωσε ο περσινός πρωταθλητής της κατηγορίας νέων CN(Νοτίου Ελλάδος) Νίκος Αναστασόπουλος επικρατώντας στον πρώτο φετινό αγώνα της κατηγορίας του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αλλάζοντας κατηγορία για το 2024 ο περσινός πρωταθλητή της Ε2 Γιώργος Πισιμάνης, οδήγησε το SEF 500 Factory στην έκτη θέση της Ε3, ξεκινώντας αργά αλλά σταθερά την νέα χρονιά προσπαθώντας να προσαρμοστεί με τα νέα δεδομένα της νέας κατηγορίας αλλά και τις απαιτήσεις των 500cc!

Το πρώτο βάθρο της χρονιάς στην ομάδα έφερε ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου ολοκληρώνοντας τον αγώνα του στην δεύτερη θέση της κατηγορίας C3 στο Κύπελλο Ελλάδος, βάζοντας γερές βάσεις για την διεκδίκηση του τίτλου της κατηγορίας στην συνέχεια.

Στις υπόλοιπες συμμετοχές, ο Ιάσωνας Μαρκάκης ήταν έβδομος στην C2, στην ίδια θέση της C3 τερμάτισε ο Στέλιος Παπαβασιλέιου με τον Μάριο Μάρδα έκτο, ο Κωνσταντίνος Λιαπάκης τερμάτισε στην έκτη θέση της CS, έβδομος στην CV ήταν ο Βάϊος Αλεξίου ενώ την πρώτη του Sherco εμπειρία σε αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος enduro βίωσε ο αειθαλής Νικηφόρος Κουρής.

Ευχαριστούμε όλους όσους συντέλεσαν στο να πραγματοποιηθεί αυτός ο αγώνας και ευχόμαστε για ανάλογη συνέχεια στο επόμενο ραντεβού του ελληνικού αγωνιστικού enduro στην Σπάρτη στις 27-28/4/2024.

283 More posts in ENDURO category
Recommended for you
ΑΜΟΤΟΕ – ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΙΣ 30/4/24

Ανακοινωνεται το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΜΟΤΟΕ όπως αυτό εξελεγει στις 30 Απριλίου 2024 ....