ΤΑ ΝΕΑ MOTOCROSS KTM 2025!

Οι πρώτες εικόνες και πληροφορίες για τα motocross μοντέλα της ΚΤΜ του 2025 διέρρευσαν πρόσφατα στον κόσμο των media. Τα μοντέλα KTM SX και SX-F 2025 εισάγουν ανεπαίσθητες αλλά σημαντικές βελτιώσεις στον χώρο των αγώνων, προσφέροντας μια ευρύτερη ποικιλία μηχανημάτων που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε αναβάτη. Στην πιο πρόσφατη ενημέρωση από την πλήρως ανανεωμένη σειρά KTM SX 2023, η σειρά KTM SX 2025 και 2025 KTM SX-F έχουν αυξήσει το ενδιαφέρον όσον αφορά τη σύνδεση, την ψυχραιμία και τον έλεγχο του αναβάτη – μαζί με την επιστροφή ενός αγαπημένου μοντέλου των φίλων της εταιρείας.

Σχεδιασμένη για να παρέχει στους αναβάτες περισσότερο έλεγχο από ποτέ, η σειρά KTM SX και SX-F 2025 φέρνει μια σειρά από ενημερώσεις που υιοθετήθηκαν απευθείας από τις προσπάθειες της KTM Factory Racing, καθιστώντας αυτήν την πιο ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ σειρά μέχρι τώρα.

Το πλαίσιο έχει λάβει το πιο σημαντικό μερίδιο ενημέρωσης, με ορατές εγκοπές και αλλαγές στο πάχος του τοιχώματος του σωλήνα γύρω από το μπροστινό μέρος, τις βάσεις κινητήρα και τις περιοχές στήριξης του πίσω αμορτισέρ. Αυτές οι αλλαγές έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να βελτιώσουν τα χαρακτηριστικά ελαστικότητας του πλαισίου και να μειώσουν το βάρος κατά περίπου 300g, διατηρώντας παράλληλα τη συνολική σταθερότητα και βελτιώνοντας τη συμπεριφορά στις στροφές. Ένα αναβαθμισμένο ψαλίδι με επεξεργασμένη γλίστρα αλυσίδας και νέο πεντάλ πίσω φρένου με βελτιωμένη ανθεκτικότητα ολοκληρώνει τις ενημερώσεις στο πλαίσιο.


Στο πίσω μέρος, το πίσω αμορτισέρ WP XACT επωφελείται από μια αναβαθμισμένη σύνδεση με ανανεωμένες τσιμούχες και μπουλόνια σύνδεσης μικρότερης διαμέτρου. Η ρύθμιση λαμβάνεται απευθείας από την KTM Factory Racing Team και έχει βελτιστοποιηθεί για να ωφελήσει την εξοικονόμηση βάρους και τις παραμέτρους ακαμψίας. Για να συμπληρώσει τις ενημερώσεις στο πίσω μέρος, το πιρούνι WP XACT AER διαθέτει επανασχεδιασμένες ρυθμίσεις για περισσότερη ελαστικότητα και μικρότερο βάρος.

Εργονομικά, η σειρά KTM SX και SX-F 2025 διαθέτει νέα καλύμματα ρεζερβουάρ με διπλά σύνθετα πλαστικά στις άνω και κάτω πλευρές, παρέχοντας φρέσκια, ευκρινή, ξεχωριστή νέα εμφάνιση και βελτιωμένη ψύξη. Αυτό υποστηρίζεται από ένα ενημερωμένο ρολό στο ρεζερβουάρ καυσίμου που προστατεύει το πλαίσιο από τη φθορά από τις τριβές και βελτιώνει την τοποθέτηση του ρεζερβουάρ. Τέλος, μια ενημερωμένη σχεδίαση στην μπότα εισαγωγής αέρα διαθέτουν τα μοντέλα του 2025. Αυτό είναι πλέον εξάρτημα ενός τεμαχίου, αποτρέποντας την παραμόρφωση μέσω ενός πιο στιβαρού και πιο άκαμπτου σχεδιασμού υλικού.

Το 2025 θα παρουσιαστεί επίσης η Μονάδα Συνδεσιμότητας Offroad, η οποία είναι διαθέσιμη ως KTM PowerPart για τη σειρά KTM SX-F 2025. Το CUO προσφέρει διάφορες λειτουργίες και επιλογές προσαρμογής μέσω της εφαρμογής KTMconnect. Αυτό υπάρχει ως δύο μέρη: το CUO, τοποθετημένο στο επάνω δεξιό πιρούνι μεταξύ της πάνω και της κάτω τιμονόπλακας, και ο αισθητήρας GPS στο μπροστινό φτερό. Ένα μπροστινό φτερό συμβατό με CUO είναι επίσης διαθέσιμο ως επιλογή στα KTM PowerParts.

Επιτέλους, το αγαπημένο KTM 150 SX επανέρχεται στο 2χρονο στάβλο με πολλή προσμονή. Το 2025 KTM 150 SX βασίζεται στα θεμέλια του KTM 125 SX αλλά με μια σημαντική αναθεώρηση των εξαρτημάτων. Ειδικά σχεδιασμένο, τροποποιημένο για αγωνιζόμενους που επιδιώκουν υψηλές επιδόσεις, προσφέρει βελτιωμένη ροπή και εμπλουτισμένη εμπειρία οδήγησης.

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...