ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΧ 2024 – Ο Ν.ΛΥΡΙΟΥ ΣΤΗΝ FANTIC!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ισχυροποιείται η επίσημη Ελληνική ομάδα Motocross της Fantic στην Ελλάδα στην ΜΧ2. Ο ΝΙΚΟΣ ΛΥΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ FANTIC MOTOR HELLAS ΣΤΗΝ ΜΧ2 ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MX 2024.

Η εταιρεία Fantic Motor Hellas και ο Νίκος Λυρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την συνεργασία τους για την συνέχεια του πανελλήνιου πρωταθλήματος Motocross στην κατηγορία ΜΧ2, με την ολοκαίνουργια μοτοσικλέτα “Fantic XXF 250” . Ο Νίκος θα κάνει το ντεμπούτο του στον 2ο αγώνα Π.π motocross , στις 20-21/04 στα Τρίκαλα.

Με την συνεργασία αυτή, η Fantic Motor Hellas εμπλουτίζει την ομάδα της, με  στόχο να πρωταγωνιστήσει και στην κατηγορία ΜΧ2.

Νίκος Λυρίου. “Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να γίνω μέρος της οικογένειας “Fantic Motor Hellas” και να οδηγήσω την πολύ ισχυρή μοτοσικλέτα XXF 250 η οποία είναι στημένη και έτοιμη για αγώνα. Σκοπεύω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα .Ξεκίνησα το πρωτάθλημα με μια δίχρονη μοτοσικλέτα ΤΜ 144cc , αλλά δυστυχώς για δικούς μου προσωπικούς λόγους αλλά και του κ. Νίκου Γούναρη, ιδιοκτήτη της ΤΜ ,τον οποίο και ευχαριστώ πολύ, η συνέχεια της συνεργασίας μας δε μπόρεσε να καταστεί δυνατή. Ραντεβού στα Τρίκαλα ! “

Fantic Motor Hellas: “Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε το Νίκο Λυρίου στην ομάδα της Fantic Motor Hellas στην κατηγορία MX2 για τους υπόλοιπους αγώνες του Π.π. του 2024. Ο Νίκος είναι ένας ιδιαίτερα θεαματικός οδηγός με παθιασμένους υποστηρικτές σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον έχει δείξει επανειλημμένα πως υπό τις κατάλληλες συνθήκες έχει την ταχύτητα και το σθένος για να πετύχει κορυφαίες διακρίσεις. Πραγματικά πιστεύουμε πως ταιριάζει πολύ στο πνεύμα της ομάδα μας, και θα συμβάλει ενεργά στην κατάκτηση των στόχων μας για το 2024. “

1143 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ 4ΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ 2024 ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Ακύρωση του 4ου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross. Mε έγγραφό του προς την...