Η MOTOWAY ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΚΑΜΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ SCOOTER ΤΗΣ BELRAY

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Η Motoway Καμπράνης ΑΕ Παρουσιάζει τη Γκάμα Λιπαντικών Belray για Scooter
Η Motoway Καμπράνης ΑΕ, με χαρά ανακοινώνει την επανακυκλοφορία της γκάμας λιπαντικών Belray, ειδικά σχεδιασμένων για scooter. Τα νέα προϊόντα περιλαμβάνουν τις σειρές 10W-40 Semi Synthetic, 5W-40 Synthetic καθώς και βαρέλι 60L Semi Synthetic λιπαντικού 10W-40, προσφέροντας λύσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη των σύγχρονων δικύκλων. Οι συνθέσεις τους διασφαλίζουν τη μέγιστη απόδοση σε διαφορετικές συνθήκες οδήγησης, ενώ η εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών εγγυάται τη μακροχρόνια αντοχή και προστασία του κινητήρα.

Σύντομη Παρουσίαση Προϊόντων:
Belray 10W-40 Semi Synthetic για Scooter: Ιδανικό για την καθημερινή οδήγηση, προσφέροντας εξαιρετική προστασία κατά της φθοράς και των ακραίων θερμοκρασιών. Το συγκεκριμένο λιπαντικό εξασφαλίζει ομαλή και αθόρυβη λειτουργία του κινητήρα, μείωση των τριβών και μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου. Πιστοποιημένο με τα υψηλότερα πρότυπα API SN JASO MB.
Belray 5W-40 Full Synthetic για Scooter: Κατάλληλο για scooter υψηλών επιδόσεων, το 5W-40 προσφέρει ανώτερη ροή λαδιού σε χαμηλές θερμοκρασίες και μέγιστη προστασία του κινητήρα ακόμη και υπό ακραίες συνθήκες. Ιδανικό για αναβάτες που επιζητούν άριστη απόδοση σε όλες τις εποχές του χρόνου και δεν κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα του λιπαντικού. Πιστοποιημένο με τα υψηλότερα πρότυπα API SN JASO MB.

Βαρέλι 60L Belray 10W-40 Semi Synthetic: Το λιπαντικό σε μορφή βαρελιού 10W-40 είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματίες και συνεργεία, προσφέροντας οικονομία και πρακτικότητα. Η σύνθεση του συνδυάζει την απόδοση των συνθετικών λιπαντικών με τη σταθερότητα των ορυκτελαίων, προσφέροντας μακροχρόνια προστασία και ανθεκτικότητα. Πιστοποιημένο με τα υψηλότερα πρότυπα API SN JASO MB.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών της Motoway Καμπράνης ΑΕ.
Τηλ.: +30 2310 501 334
Website: eshop.motoway.gr

4091 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
Η MICHELIN ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ALCANIZ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η Michelin και οι συνεργάτες της αγωνίστηκαν χωρίς δεδομένα σε μια πίστα,...