Πρόκριση για την Ελλάδα στο Motocross των Εθνών

Μετά από τρεις αρκετά δύσκολους προκριματικούς αγώνες οι Έλληνες αθλητές κατάφεραν ανάμεσα σε 34 ομάδες να προκριθούν στον Β Τελικό της Κυριακής όπου θα διεκδικήσουν την μία και μοναδική θέση που οδηγεί στον Μεγάλο Τελικό του Motocross των Εθνών 2014.

Η Ελλάδα τερμάτισε στην 28η θέση ανάμεσα στις καλύτερες χώρες του παγκόσμιου motocross. Την αρχή έκανε ο Δημήτρης Κοντολέτας συμμετέχοντας στην κατηγορία MXGP τερματίζοντας στην 29η θέση μετά από κακή εκκίνηση και μουδιασμένο ξεκίνημα της ημέρας στα δοκιμαστικά. Μετέπειτα ήρθε η σειρά του Γιάννη Τουρατζίδη που κέρδισε πολλές μάχες τερματίζοντας τελικά στην 26η θέση. Τέλος ο Παναγιώτης Κουζής έκλεισε την ημέρα στην κατηγορία ΟΡΕΝ έχοντας να αντιμετωπίσει την δυσκολία της πίστας που είχε ταλαιπωρηθεί από προηγούμενα σκέλη. Τερμάτισε και αυτός στην 26η θέση της κατηγορίας του, ανεβάζοντας την Ελλάδα στην 28η θέση των προκριματικών.

Αύριο η ομάδα μας έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει στον Β Τελικό την μία και μοναδική θέση που οδηγεί στα τρία σκέλη του Μεγάλου Τελικού ή να παλέψει για μια από τις θέσεις 21 έως και 32.

4021 More posts in ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΟΝ 14Ο ΓΥΡΟ ΤΟΥ NASHVILLE

Ο 14ος γύρος του AMA Supercross 2024 αποτέλεσε αρνητικό σταθμό για την συνέχεια του πρωταθλήματος...