Πρόγραμμα Παν. Πρωτ. ΜΧ ΑΜΟΤΟΕ 2010

Όπως είχε διαρρεύσει από την αρχή της χρονιάς και είχε επιβεβαιωθεί την περασμένη εβδομάδα στις απονομές της εν λόγο ομοσπονδίας,  η ΑΜΟΤΟΕ για το 2010 προχώρησε στην διοργάνωση Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Στο πρόγραμμα των επτά αγώνων αναβιώνει η πίστα της Χαλκίδας και εμφανίζοται για πρώτη φορά στον αγωνιστικό χάρτη του motocross η πίστα του Μώλου στην Λαμία και της Κοζάνης όπου θα πραγματοποιηθεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της ΜΧ3.

Η κίνηση αυτή, ήταν κατά πολλούς αναμενόμενη και είχα κρατήσει στο μυαλό μου την δήλωση ότι η ΑΜΟΤΟΕ θα κάνει motocross, όταν είναι έτοιμη να το κάνει καλά. Σαν πρώτη εκτίμηση θεωρώ ότι η ΑΜΟΤΟΕ δεν ξεκίνησε καλά στο motocross. Το πρόγραμμα αλλά και ο ίδιος ο θεσμός ανακοινώθηκε κάτι περισσότερο από ένα μήνα πριν τον πρώτο αγώνα γεγονός που θεωρείτε καθυστερημένα σύμφωνα και με δηλώσεις ανθρώπων της ΑΜΟΤΟΕ κατά το παρελθόν (Στέλιου Χριστοσούλου) για καθυστερημένα ημερολόγια των ΕΛΠΑ και ΟΜΕ. Επίσης είναι ντροπή να χρησιμοποιείται το όνομα του συλλόγου αγωνιζομένων ΑΣΟΑΜ την στιγμή που το τελευταίο προεδρείο του συλλόγου έχει χρόνια να παρακολουθήσει Ελληνικό αγώνα motocross και βάση του καταστατικού του ίδιου του συλλόγου η διάρκεια του προεδρείου έχει παρέλθει. Βέβαια το γεγονός ότι θα έχουμε και δεύτερο πρωτάθλημα στο motocross με αφήνει παντελώς αδιάφορο αφού κανένας δεν ενδιαφέρεται για το καλό του αθλήματος πραγματικά. Οι ομοσπονδίες ενδιαφέρονται για το χρήμα και οι αγωνιζόμενοι για τα κυπελλάκια με όποιο κόστος.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
AMOTOE

Η Αθλητική ΜΟΤΟΕ, για το 2010, προκηρύσσει πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, αποτελούμενο από 7 αγώνες σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Ημ/νία Περιοχή Σωματείο

1. 20-21 Μαρτίου – Χαλκίδα ΑΜΛΕΧ
2. 17-18 Απριλίου – Τρίκαλα ΜΟΛΕΚ
3. 22-23 Μαϊου – Μεγαλόπολη ΑΡΗΣ-ΛΕΜΟΤ
4. 5-6 Ιουνίου – Λαμία (Μώλος) ΛΕΔΙΛΑ
5. 4-5 Σεπτεμβρίου – Κοζάνη ΟΔΙΚΟ
6. 18-19 Σεπτεμβρίου – Μεγαλόπολη ΑΡΗΣ-ΛΕΜΟΤ
7. 16-17 Οκτωβρίου – Χαλκίδα ΑΜΛΕΧ

Η κατηγοριοποίηση των συμμετεχόντων θα γίνει κατά τα γνωστά (125/ΜΧ2, 250/ΜΧ1, ΟΡΕΝ, Mini, Junior) και οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν θα πρέπει να είναι κάτοχοι Δελτίου Αθλητή αθλητικού σωματείου της ΑΜΟΤΟΕ, ανανεωμένο για το τρέχον έτος.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, πρόσφατα, κατά την διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης απονομής επάθλων της ΑΜΟΤΟΕ, η Ομοσπονδία θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εύρυθμη διεξαγωγή του θεσμού, καταβάλλοντας την πολυετή εμπειρία των στελεχών της σε εθνικούς, διεθνείς αλλά και παγκόσμιους αγώνες Motocross. Επίσης θα συνεργαστεί με τους αγωνιζόμενους αθλητές και τον εκπρόσωπό τους (ΑΣΟΑΜ).

Καλή επιτυχία σε όλους!!

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...