ΣΥ.ΜΟ.ΛΙ.Π. – Όλα είναι έτοιμα στο Λιτόχωρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Όλα είναι έτοιμα για τον αγώνα motocross πανελληνίου πρωταθλήματος, που θα  διεξαχθεί στην πίστα μας το σαββατοκύριακο 3 και 4 Σεπτεμβρίου. Οι επιχωματώσεις του αγωνιστικού χώρου ολοκληρώθηκαν, προστέθηκαν κάποια νέα εμπόδια στη διαδρομή , με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των αγωνιζομένων και το θέαμα  προς  όφελος των θεατών που θα παραβρεθούν στην Δημοτική πίστα motocross, για να παρακολουθήσουν τους αγώνες

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Όλα είναι έτοιμα για τον αγώνα motocross πανελληνίου πρωταθλήματος, που θα  διεξαχθεί στην πίστα μας το σαββατοκύριακο 3 και 4 Σεπτεμβρίου.

Οι επιχωματώσεις του αγωνιστικού χώρου ολοκληρώθηκαν, προστέθηκαν κάποια νέα εμπόδια στη διαδρομή , με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των αγωνιζομένων και το θέαμα  προς  όφελος των θεατών που θα παραβρεθούν στην Δημοτική πίστα motocross, για να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Όλες οι εργασίες ολοκληρώθηκαν αρκετά νωρίς , λόγω του πολύ καλού σχεδιασμού της οργανωτικής  επιτροπής του αγώνα, με αποτέλεσμα να μένει μόνο το πότισμα του αγωνιστικού χώρου, το οποίο είναι διαρκές και σε  καθημερινή βάση, μέχρι τη μέρα του αγώνα, ώστε να δημιουργηθούν οι τέλειες συνθήκες  για τους αγωνιζόμενους!

Ο ΣΥΜΟΛΙΠ, πιστός πάντα στα  ραντεβού του με τους αγώνες και στο υψηλό διοργανωτικό επίπεδο, που πάντα προσπαθεί να πετυχαίνει, υπόσχεται ότι θα κάνει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για μία ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση από όλες τις πλευρές.

Θέλουμε δε εδώ να σημειώσουμε, ότι μετά από τη σχεδόν 10χρονή εμπλοκή μας ως σύλλογος με τη διοργάνωση αγώνων, θλιβόμαστε  με τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω από τα αγωνιστικά δρώμενα της μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, τα τελευταία 20 χρόνια  (και ίσως και περισσότερα) και δεν μπορεί επιτέλους να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Η «πολιτική» είναι χρήσιμη, αλλά το να τη χρησιμοποιείς μόνο και μόνο για προσωπικά οφέλη , ακυρώνοντας τις προσπάθειες κάποιων ανθρώπων  είναι απαράδεκτο. Μένοντας έξω από όλα αυτά, το μόνο που θα κάνουμε θα είναι, να είναι όλα άριστα και να «πέσει η μπάρα» ΚΑΙ σε αυτόν τον αγώνα μας.

Καλούμε όλο τον κόσμο αυτό το σαββατοκύριακο, να έρθει στην Δημοτική Πίστα Motocross Λιτοχώρου για να παρακολουθήσει έναν συναρπαστικό αγώνα με τις μάχες των Ελλήνων πρωταθλητών για διάκριση.

Σας ευχαριστούμε

Με τιμή

Το Δ.Σ.  ΣΥΜΟΛΙΠ

IMG_8636

IMG_8637

IMG_8639

IMG_8640

 

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...