MXDN 2012 – Ανακοινώθηκε η ιταλική ομάδα Εθνών

Η Ιταλική Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας (FMI) ανακοίνωσε πρόσφατα τους τρεις αναβάτες που θα εκπροσωπήσουν την Ιταλία στο  Monster Energy FIM Motocross των Εθνών 2012, που θα πραγματοποιηθεί στο Lommel του Βελγίου, στις 30 Σεπτεμβρίου. Ο Antonio Cairoli στην ΜΧ1, ο Alesandro Lupino στην ΜΧ2 και ο Davide Guarneri στην OPEN θα είναι οι αναβάτες που θα φορούν τη Maglia Azzurra, κατά τον 66ο αγώνα του MXDN και θα κάνουν τα πάντα για μια θέση στο βάθρο.

Η FMI παρουσίασε επίσης τα ονόματα των αναβατών που θα εκπροσωπήσει την Ιταλία στο Motocross των Ευρωπαϊκών Εθνών, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Κίεβο της Ουκρανίας, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στις 14 Οκτωβρίου. Σε αυτή την περίπτωση, ο Davide Guarneri θα αγωνιστεί στην ΜΧ1, ενώ ο Alessandro Lupino θα εκπροσωπήσει την Ιταλία στην κατηγορία ΜΧ2. Ο Matteo Bonini θα συμπληρώσει την ιταλική ομάδα στην κατηγορία OPEN.

Όπως και πέρυσι, Yhomas Traversini θα ηγηθεί της ιταλικής ομάδας.

Η επίσημη παρουσίαση των δύο αμάδων, έχει προγραμματιστεί για τις 9 Σεπτεμβρίου στη Faenza κατά τη διάρκεια του MXGP της Ευρώπης.

4032 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΤΟ TOURATZIDIS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αντιπροσωπεία  PEUGEOT MOTORCYCLES και Επίσημο HONDA SERVICE - Η οικογένεια Τουρατζίδη είναι...