Ο Ken deDycker στην ΚΤΜ και το 2013

O Ken deDycker βρέθηκε στην αρχή της χρονιάς στην Red Bull ΚΤΜ αντικαθιστώντας τον τραυματία Max Nagl για του πέντε πρώτους αγώνες. Οι καλές του εμφανίσεις όμως έκαναν την ΚΤΜ να τον κρατήσει μέχρι τέλους της χρονιάς και το ντόμινο των εξελίξεων τον έφερε να συνεχίζει και το 2013 στην ομάδα.

Πρόσφατα η Red Bull KTM ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας της με τον Ken deDycker και για το 2013 κάτι που προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις στις μεταγραφές των οδηγών που επηρεάστηκαν από αυτήν την κίνηση. Πρώτος από όλους ο Nagl που ήξερε εδώ και μερικές εβδομάδες την διακοπή της συνεργασίας του με την KTM και πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Suzuki στην θέση του Tanel Leok δίπλα στον Clement Desalle.

Ken deDycker

Η μεταγραφή όμως του deDycker επηρέασε και τον Jeremy vanHorebeek που αναγκαστικά λόγω ηλικίας ανεβαίνει στην μεγάλη κατηγορία και ήλπιζε ότι η ΚΤΜ θα είχε μια θέση για αυτόν εκεί. Όμως η ΚΤΜ δεν είχε να προσφέρει κάτι στον νεαρό βέλγο και στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί η συνεργασία του με την Kawasaki στην θέση του Xavier Boog.

Τέλος η Red Bull KTM στην ανακοίνωση της επισημαίνει ότι στόχος της ομάδας ήταν να έχει δίπλα στο πρώτο όνομα της ομάδας τον Antonio Cairoli  έναν καλό οδηγό  που θα συμβάλει στην ηρεμία κάτω από τις τέντες της ομάδας και όχι κάποιον διεκδικητή του τίτλου ή ένα νέο ανερχόμενο ταλέντο που πιθανόν να αποσπάσουν την προσήλωση στην κατάκτηση τίτλων της ομάδας.

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...