Δωρεές ύψους 54000 ευρώ από το Everts & Friends

Την φετινή χρονιά η διοργάνωση Everts and Friends του θρύλου του motocross Stefan Everts συγκέντρωσε το ρεκόρ των 54.000 ευρώ, ποσό που διανεμήθηκε σε οργανισμούς που εργάζονται για την βελτίωση της υγείας και στην προστασία ευπαθών ομάδων του πληθυσμού. Αυτή η ετήσια εκδήλωση αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός μέσα στην χρονιά τόσο για τους θεατές όσο και για τους συμμετέχοντες. 

Συγκεκριμένα το ίδρυμα Ter Heide, που λειτουργεί ως συμβουλευτικό κέντρο για παιδιά με προβλήματα μάθησης παρέλαβε το ποσό των 18000 ευρώ, το  Fondatioun Kriibskrank Kanner παρέλαβε μια επιταγή των 5000 ευρώ, χρήματα που θα δαπανηθούν για επισκευές και επέκταση των εγκαταστάσεων για τα άρρωστα παιδιά του Laeken. Το Heart for Limburg (King Baudouin Foundation) παρέλαβε δύο επιταγές κυρίως για το BSBO Heathland (6,880 ευρώ) αλλά και για το Elementary Clover Five (6,000 ευρώ) ενώ το Mediclowns παρέλαβε την ημέρα της εκδήλωσης 3,500 ευρώ για την ενίσχυση του νοσοκομείου για άρρωστα παιδιά. Το  Bednet ένας διαδικτυακός τόπος για παιδιά με χρόνιες παθήσεις παρέλαβε επιταγή των 3000 ευρώ, όπως και το  MPI The Dawn στο Kortessem, παρέλαβε το ποσό των 8500 ευρώ για την βοήθεια παιδιών με μέτρια ή σοβαρή διανοητική καθυστέρηση. Τέλος το Molse youth institution Market παρέλαβε το ποσό των 2,000 ευρώ. και επιπλέον προσέφερε 100 δέντρα στο  ‘Everts & Friends’ μια κίνηση που συμβάλει στο “Save the motocross”  και σκοπεύει να αναπλάσει την περιοχή του Genk.

O Stefan Everts ευχαριστημένος από την έκβαση της εκδήλωσης δήλωσε: “O φιλανθρωπικός αγώνας σημείωσε για ακόμα μια χρονιά μεγάλη επιτυχία, τόσο στους θεατές όσο και στους αγωνιζόμενους.Όλοι συνεισέφεραν για αυτόν τον σκοπό και στο τέλος όλοι είχαν μια εξαιρετική ημέρα με τα παιδιά και την νεολαία να επωφελούνται από αυτήν την εκδήλωση. Αν και είχαμε λιγότερη διαφήμιση από τα προηγούμενα χρόνια καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ένα μεγάλο ποσό, που αποτελεί ρεκόρ για το Everts and Friends.”  

Δείτε το σχετικό μας άρθρο για το φετινό Everts and Friends.

4033 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ…ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Σας ευχόμαστε καλές πασχαλινές γιορτές και Καλή Ανάσταση σε όλους!