To Bel-Ray Moto Chill θέτει τον πήχη ψηλά!

Οι πρωτόγνωρα χαμηλές θερμοκρασίες μεγάλης διάρκειας που έφερε ο φετινός χειμώνας στη χώρα μας, κάνουν αναγκαία την επιλογή ενός αντιψυκτικού για μοτοσικλέτες υψηλής ποιότητας. Το πρωτοποριακό αντιψυκτικό Bel-Ray Moto Chill θέτει τον πήχη ψηλά όσον αφορά την προστασία της μηχανής και όχι μόνο.

Το Moto Chill περιέχει υψηλής ποιότητας αντιδιαβρωτικά συστατικά και διευκολύνει υποδειγματικά την μετάβαση της θερμοκρασίας στον κινητήρα με αρκετά χαμηλή θερμοκρασία τήξης. Συγκεκριμένα, αποτρέπει το υγρό στο κύκλωμα ψύξης να γίνει πάγος μέχρι και τους -34 ° C!

Πέρα όμως από αυτό η μεγάλη διαφορά ποιότητας με τα υπόλοιπα αντιψυκτικά έχει να κάνει με την σύσταση του Bel-Ray Moto Chill και πιο συγκεκριμένα με την μη τοξική βασική του ουσία την γλυκόλη προπυλενίου, η οποία είναι φιλική προς το περιβάλον.

Τα περισσότερα αντιψυκτικά που κυκλοφορούν στην αγορά για μοτοσικλέτες αποτελούνται από την αιθυλενογλυκόλη που έχει επισήμως χαρακτηριστεί ως τοξική ουσία και έχει χαμηλό σημείο πήξης σε πάγο περίπου στους -12° C.
Το γεγονός αυτό τα κάνει υποδεέστερα στο να υποστηρίζουν αποτελεσματικά την απαγωγή θερμότητας στη μοτοσικλέτα σε ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες όσο το Bel-Ray Moto Chill, ενώ το σημαντικότερο μειονέκτημα τους είναι ότι φέρουν τοξική επίδραση για τον άνθρωπο και το περιβάλον.

To κορυφαίο αντιψυκτικό υγρό Bel-Ray Moto Chill είναι διαθέσιμο σε όλο το δίκτυο συνεργατών της MOTOWAY Γ. ΚΑΜΠΡΑΝΗΣ ΑΕ.

907 More posts in ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ category
Recommended for you
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΦΑΛΤΙΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Όπως είναι ήδη γνωστό από προηγούμενο δελτίο τύπου η KTM θα παρέχει...