KTM 1190 ADVENTURE Basic διαθέσιμη τώρα με € 14.990,00 !!!

68906_1190Adventure_action_09_1024_mΗ νέα 1190 Adventure είναι μια μοτοσυκλέτα που αλλάζει το σκηνικό στην κατηγορία των μοτοσυκλετών περιπέτειας. Με 150hp και δυνατότητα πρόσβαση σε κάθε είδους οδόστρωμα, αποτελεί πρόκληση για τις αισθήσεις των αναβατών που θέλουν να κάνουν ταξίδια μεγάλων αποστάσεων χωρίς συμβιβασμούς.

Τώρα η KTM δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε την Basic έκδοση του μοντέλου, το οποίο διαθέτει, φυσικά τον πανίσχυρο V-2 κινητήρα των 150hp με σύστημα Traction Control και δυνατότητα επιλογής διαφορετικών χαρτογραφήσεων και σύστημα ABS, όμως δεν διαθέτει το σύστημα EDS, ηλεκτρικής ρύθμισης της ανάρτησης και αισθητήρες πίεσης των ελαστικών.

Το πακέτο των χειροκίνητα ρυθμιζόμενων αναρτήσεων δίνει τη δυνατότητα πλήρους ρύθμισης της ανάρτησης: μπροστά Απόσβεση Συμπίεσης και Απόσβεση Επαναφοράς και πίσω Προφόρτιση Ελατηρίου και Απόσβεση Επαναφοράς.

Η νέα έκδοση KTM 1190 Adventure Basic είναι διαθέσιμη σε γκρι και πορτοκαλί χρώμα, περιορισμένο αριθμό τεμαχίων  και διατίθεται σε τιμή πρόκληση: €14.990,00.

1190Adventure_grey_90_m

Το πακέτο των χειροκίνητα ρυθμιζόμενων αναρτήσεων δίνει τη δυνατότητα πλήρους ρύθμισης της ανάρτησης: μπροστά Απόσβεση Συμπίεσης και Απόσβεση Επαναφοράς και πίσω Προφόρτιση Ελατηρίου και Απόσβεση Επαναφοράς.

Η νέα έκδοση KTM 1190 Adventure Basic είναι διαθέσιμη σε γκρι και πορτοκαλί χρώμα, περιορισμένο αριθμό τεμαχίων  και διατίθεται σε τιμή πρόκληση: €14.990,00

Η ΚΤΜ 1190 Adventure Basic έχει φυσικά τη δυνατότητα να εξοπλιστεί με τα αξεσουάρ του καταλόγου των PowerParts της KTM ώστε να προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του κάθε αναβάτη!

Βασικός Εξοπλισμός:

»      Ρυθμιζόμενο ύψος σέλας

»      Ρυθμιζόμενο τιμόνι

»      Ρυθμιζόμενη απόδοση κινητήρα (4 επίπεδα)

»      Ρυθμιζόμενο ABS

»      Ρυθμιζόμενο Traction Control

»      Πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις

»      Συνδυαζόμενο φρένα

»      Διάστημα service 15.000 χλμ

»      Έλεγχος διάκενου βαλβίδων κάθε 30.000 χλμ

»      Ενσωματωμένο KTM DNA

»      Made in Austria

Επισκεφθείτε σήμερα στον κοντινότερο συνεργάτη ΚΤΜ αποκτήστε την καινούρια ΚΤΜ μοτοσυκλέτα σας και επωφεληθείτε από τα μοναδικά προνόμια που παρέχει η εταιρία: 2 χρόνια εγγύηση απεριορίστων χιλιομέτρων και 2 χρόνια Δωρεάν πανευρωπαϊκή οδική βοήθεια.

info@ktm.gr

www.ktm.com

907 More posts in ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ category
Recommended for you
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΦΑΛΤΙΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Όπως είναι ήδη γνωστό από προηγούμενο δελτίο τύπου η KTM θα παρέχει...