Φωτοιστορίες Χαλκίδας ΜΧ Ν.Ελλάδος

IMG_1385Με τον αγώνα της Χαλκίδας για το Ν.Ελλάδος το αγωνιστικό motocross ημερολόγιο της χρονιάς ολοκληρώθηκε αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για την νέα χρονιά που πλησιάζει. Ο θεσμός δείχνει να παίρνει τα πάνω του σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και ελπίζουμε ότι την νέα χρονιά να πάει ακόμα καλύτερα. Εμείς κλείνουμε την κάλυψη του θεσμού με τις γνωστές φωτοιστορίες.

IMG_1606

Για δεύτερη φορά φέτος συμμετείχε σε αγώνα του Νοτίου ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ΜΧ, ο Χ.Φωτόπουλος. Το ταλέντο όπως βλέπετε είναι ακόμα εκεί η ταχύτητα έχει μείνει λίγο πίσω.

IMG_1907

Στο πρώτο σκέλος την καρό έδωσε στον Α.Ανδρέου ο Δήμαρχος Χαλκιδαίων Θανάσης Ζεμπίλης(αριστερά με τον γιο του).

IMG_1786

Οι πτώσεις και οι ατυχίες συνεχίστηκαν για τον γρήγορο αλλά ασταθή Γιώργο Ευμορφιάδη στην Junior. Ήταν φαβορί για τον τίτλο του Νοτίου αλλά και για το Πανελλήνιο όμως από το καλοκαίρι και μετά ξεκίνησαν τα προβλήματα.

IMG_1817

Αντίθετα ο Γιώργος Παναγιώτου ήταν σταθερός και με υπομονή ανέβασε την απόδοση του προς το τέλος του πρωταθλήματος κερδίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τον τίτλο μέσα στην πατρίδα του την Εύβοια.

IMG_1355

Ένας ακόμα οδηγός που ανέβασε την απόδοση του στο τέλος του πρωταθλήματος ήταν ο Β.Λαγούδης από την Χίο. Πήρε την νίκη στην Χαλκίδα αλλά η ζημιά για τον τίτλο της ΜΧ2 είχε γίνει από τους πρώτους αγώνες.

IMG_1682

Για πρώτη φορά φέτος στο Νοτίου, συμμετείχε και ο Μανώλης Κρητικός που έδωσε όμορφη μάχη με τον νικητή του αγώνα Π.Παπίλα.

IMG_2298

Το καρέ του αγώνα…η πτώση του Γ.Γεωργούση στο δεύτερο σκέλος της MXExpert.

IMG_2299

IMG_2300

IMG_2301

IMG_2305

Πολύ καλή απόδοση είχε ο πρωταθλητής της ΟΡΕΝ Σταμάτης Δημολιάνης τερματίζοντας τρίτος στην MXExpert.

IMG_1909

Ο Bags Bunny συνεχίζει στο ελληνικό ΜΧ.

IMG_1195

Παρόν και ο πολυπρωταθλητής Π.Κουζής στον αγώνα με τον μαθητή του Λ.Θέο.

Από τον αγώνα της Χαλκίδας έχουμε περίπου 1100 φωτογραφίες. Ρωτήστε μας για τις δικές σας ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας.

1823 More posts in ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ 4ΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ 2024 ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Ακύρωση του 4ου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross. Mε έγγραφό του προς την...