Κέρδισε την συμμετοχή σου στο MXGP Academy

Είσαι κάτω των 16 ετών και ασχολείσαι με το motocross; Μπορείς να πάρεις μέρος σε έναν πρωτοποριακό διαγωνισμό και να κερδίσεις την συμμετοχή σου στις ακαδημίες νέων του διοργανωτή  του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ΜΧ, Youthstream. Διαβάστε παρακάτω πως μπορείτε να λάβετε μέρος και πως το mxin.gr μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό. 

Η Youthstream στα μέσα της φετινής χρονιάς ανακοίνωσε ένα χειμερινό πρόγραμμα σχολών οδήγησης νέων αναβατών του motocross με την ονομασία MXGP Academy. Πρόσφατα προχώρησε ακόμα παραπέρα διοργανώνοντας ένα πρωτότυπο διαγωνισμό όπου ο νικητής θα κερδίσει μια εβδομάδα προπόνησης στο MXGP Academy στην Ισπανία.

Τι πρέπει να κάνετε; Δημιουργείστε ένα video από προπόνηση, μόνος σας ή με τους φίλους σας και ανεβάστε στο youtube.com ή στο vimeo.com. Στείλτε μέχρι τις 22/12/13 τα στοιχεία σας μαζί με το URL του video που ανεβάσατε ΕΔΩ  και σύντομα η Youthstream θα το ανεβάσει στον δικό της λογαριασμό στο youtube. To video με τις περισσότερες προβολές στον λογαριασμό της Youthstream, θα κερδίσει τον διαγωνισμό και ο αποστολέας μια εβδομάδα στο MXGP Academy στην Ισπανία.

Τώρα, αν δεν έχετε τα μέσα δημιουργήσετε το σχετικό video το mxin.gr μπορεί να σας βοηθήσει εντελώς δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6974319045.

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...