AMA MX/SX – Ανανέωσαν J.Barcia, J.Anderson και C.Pourcel

To μεταγραφικό παζάρι καλά κρατεί και στο αμερικανικό πρωτάθλημα κυρίως με ανανεώσεις συμβολαίων οδηγών και ομάδων. Οι πιο πρόσφατες αφορούν την ομάδα της JGR Yamaha και Rockstar Energy Husqvarna.

Στα μπλε ο J.Barcia μέχρι και το 2018
Η πορεία του Justin Barcia με την καινούργια του ομάδα την JGR Yamaha είχε ανοδική πορεία μέσα στο 2015 και μαζί κατάφεραν να είναι ανταγωνιστικοί στους τελευταίους αγώνες του AMA Motocross τερματίζοντας στην τρίτη θέση. Πάνω σε αυτή τη βάση οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ανανεώσουν την συνεργασία τους για ακόμα τρία χρόνια.

O j.Anderson παραμένει παιδί της Rockstar Energy ομάδας μετά τα 250 και την πρώτη του χρονιά στα 450.

Συνεχίζει δυνατά στα 450 η Rockstar Energy Husqvarna
Η πρώτη χρονιά της Rockstar Energy Husqvarna στην μεγάλη κατηγορία είχε θετικά αποτελέσματα με τους δύο οδηγούς της Jason Anderson και Christophe Pourcel να επισκέπτονται και οι δύο το βάθρο στο AMA Motocross ενώ ο Anderson στην πρώτη του χρονιά στη κατηγορία κατάφερε να αφήσει θετικές εντυπώσεις τερματίζοντας έβδομος στο AMA Supercross και έκτος στο AMA Motocross. O Anderson θα συνεχίσει με την ομάδα μέχρι και το 2018  ενώ ο C.Pourcel μετά την έκτη του θέση στο πρωτάθλημα ΑΜΑ Motocross θα ακολουθήσει την ομάδα και στο Supercross για τα επόμενα δύο χρόνια.

O C.Pourcel επέστρεψε στην ενεργό δράση για το πρωτάθλημα AMA Motocross 2015 και ανανέωσε για ΜΧ και SX μέχρι και το 2017.

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...