MXDN 2015 – Ανακοινώθηκε η ομάδα της Ιταλίας…χωρίς τον A.Cairoli

MagliaAzzurra_MXGP_9_I_2015Όταν τα δυνατά όπλα του ιταλικού motocross δεν είναι διαθέσιμα η Ιταλική Ομοσπονδία δίνει την ευκαιρία σε νέους οδηγούς να εκπροσωπήσουν τη χώρα στον κορυφαίο motocross θεσμό το Motocross των Εθνών. Οι Samuele Bernardini, Michele Cervellin και Ivo Monticelli όλοι από το παγκόσμιο πρωτάθλημα της ΜΧ2 θα αποτελούν την ιταλική ομάδα στο Ernee της Γαλλίας. 

Η ανακοίνωση αυτή ήρθε λίγες ώρες μετά την δήλωση του Team Manager της ομάδας του Antonio Cairoli, Claudio de Carli που έλεγε ότι ο Ιταλός παγκόσμιος πρωταθλητής ίσως να ήταν ικανός να αγωνιστεί στο MXDN. Βέβαια η περίπτωση αυτή μπορεί να είναι ακόμα εφικτή καθώς η Ιταλική Ομοσπονδία έπρεπε να δηλώσει τουλάχιστον ένα μήνα πριν τα ονόματα της ομάδας καθώς έληγε το χρονικό περιθώριο των συμμετοχών και ο Cairoli ακόμα δεν έχει καβαλήσει μοτοσυκλέτα. Στη συνέχεια υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής της σύνθεσης της ομάδας σε περίπτωση τραυματισμών ή ειδικών περιπτώσεων. Ίσως λοιπόν να έχουμε εξελίξεις στην περίπτωση της ιταλικής ομάδας.

MagliaAzzurra_MXGP_9_I_2015

Η Ιταλική Ομοσπονδία είχε παρουσιάσει νωρίς(τον Ιούνιο στη Maggiora) την εμφάνιση της ομάδας χωρίς όμως να έχει ανακοινώσει την σύνθεση της.

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...