ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ…STAY STRONG 122

Για τον Αλέξανδρο

Ένας ακόμα σοβαρός τραυματισμός αναβάτη συγκλόνισε για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο το χώρο του ελληνικού ΜΧ. Ο Αλέξανδρος Αλεξάκης το ταλαντούχο και χαμογελαστό παιδί από το Ηράκλειο Κρήτης τραυματίστηκε σοβαρά στον 6ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross , με το πρώτο εικοσιτετράωρο να είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Συναθλητές και φίλοι του , στάθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα σε αυτόν και την οικογένεια του για να τους στηρίξουν.

Ο Αλέξανδρος Αλεξάκης είναι ένας αγωνιστής μέσα και έξω από τις πίστες γνωρίζοντας ότι ο νέος του αγώνας του θα είναι μακρύς και δύσκολος . Όλοι εμείς που ανήκουμε στην οικογένεια μηχανοκίνητου αθλητισμού πρέπει να σταθούμε όλοι κοντά του ,στα δύσκολα ενός συναθλητή και φίλου μας. Μια προσευχή και η θετική σκέψη όλων μας , ότι όλα θα πάνε καλά στον δύσκολο του αγώνα θα είναι ο μεγάλος του σύμμαχος του.

Η οικογένεια του θέλει να ευχαριστήσει όλου όσους στάθηκαν δίπλα της από την πρώτη στιγμή. Δυστυχώς όμως όλοι ξέρουμε ότι η αποζημίωση της ασφάλειας είναι μικρή για μια τόσο μεγάλη , δαπανηρή και χρονοβόρα δοκιμασία, η βοήθεια όλων είναι αναγκαία για να τον κάνουμε να επιστρέψει και πάλι δυνατός κοντά μας. Ας σταθούμε όλοι διπλά του.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΒΑΝ GR 1701106250000062500107826

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Stay strong 122…

(Η δημοσίευση είναι από τους φίλους και την ομάδα του Α.Αλεξάκη)

1142 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΦΩΤΟΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ι

Ο ιστορικός αγώνας των +190 συμμετοχών για τον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2024...