Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΧGP;

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος(ΑΜΟΤΟΕ) Στέλιος Κορέλης βρέθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο στο Karlovy Vary της Τσεχίας στα πλαίσια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP στο Loket  όπου σε ένα χαλαρό γεύμα με τον Αντιπρόεδρο David Luogo της διοργανώτριας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ΜΧGP Υouthstream και εκπροσώπους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας FIM με εξέχοντα τον Wolfgang Srb αλλά και στελέχη ομοσπονδιών άλλων χωρών, συζήτησαν το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας.

Η δημοσίευση δεν διευκρινίζει την θεματολογία της συζήτησης αλλά με το ενδιαφέρον της Youthstream για αγώνες στα Βαλκάνια τα τελευταία χρόνια(αγώνες σε Βουλγαρία και Τουρκία) και με διακεκριμένα ονόματα που εργάζονται για το μέλλον του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP να κάθονται στο ίδιο τραπέζι με τον κ.Κορέλη, είμαστε σίγουροι ότι στην συζήτηση μπήκε και το θέμα διοργάνωσης αγώνα παγκοσμίου στην χώρα μας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η Youthstream διοργανώνει και πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με κορυφαίο το Motocross των Ευρωπαϊκών Εθνών, που δεν ακολουθεί το πρόγραμμα των αγώνων MXGP και γνωρίζει δυσκολίες στην διοργάνωση του καθώς το ενδιαφέρον είναι περιορισμένο. Πιστεύουμε ότι αυτή τη συνάντηση δεν έγινε τυχαία και θα δούμε τα επόμενα χρόνια έναν μεγάλο διεθνή αγώνα motocross στην χώρα μας.

Φωτογραφία του Προέδρου της ΑΜΟΤΟΕ Σ.Κορέλη με εκπροσώπους της FIM, Youthstream και εκπροσώπων άλλων ομοσπονδιών στο Karlovy Vary της Τσεχίας.

1968 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί τα στιγμιότυπα του πέμπτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP 2024...