ΝΕΑ ΠΙΣΤΑ MOTOCROSS ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΑΤΘΑΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

Μια μικρή ομάδα, ανθρώπων που αγαπούν το άθλημα, με όρεξη και μεράκι έφτιαξαν μια πίστα motocross βάζοντας υψηλούς στόχους. Στον Άγιο Ματθαίο χτυπάει το τελευταίο διάστημα η καρδιά του Κερκυραϊκού motocross με τους υπεύθυνους της πίστας να υπόσχονται απολαυστικές οδηγικές στιγμές με τέρμα γκάζι!!

Λίγα λόγια για την πίστα
Ο χώρος πίστας με παρκιν είναι 70 στρέμματα, με μήκος παρούσας διαδρομής 2300 μέτρα. Το μέγιστο πλάτος είναι 25 μέτρα και το ελάχιστο πλάτος είναι 10 μέτρα.  Περιέχει 3 άλματα μικρού μήκους και 7 θεαματικά άλματα καθώς περιλαμβάνει συνολικά 5 δεξιές στροφές και 8 αριστερές. Οι εγκαταστάσεις, η υποδομή και η σχεδίαση μέσα και έξω από την πίστα μπορούν να φιλοξενήσουν αγώνες πανελληνίου αλλά και διεθνούς επιπέδου.

Λίγα λόγια για το χωριό Άγιος Ματθαίος
25…χιλιόμετρα από την πόλη της Κέρκυρας, στους πρόποδες του βουνού Παντοκράτορας, βρίσκεται χτισμένο το χωριό Άγιος Ματθαίος, δύο χιλιάδων κατοίκων, με το όρος Παντοκράτορας και το υπέροχο δάσος του να πνίγει το χωριό. Επίσης οι αιωνόβιες ελιές, κατακλύζουν το χωριό με χιλιάδες στρέμματα αφού είναι από αμνημόνευτων χρόνων ελαιοχώρι..!!! Επίσης στο χωριό υπάρχουν πολλές παραλίες, άλλες οργανωμένες, κι άλλες παραδοσιακές-άγριες που ανήκουν στο πρόγραμμα Νατούρα μαζί με την λίμνη Κορισσίων. Ένα χωριό που δεν του λείπει τίποτα, με μεγάλο απόθεμα πολιτιστικών δραστηριοτήτων, φιλαρμονικές, πολιτιστικούς συλλόγους, ποδοσφαιρική ομάδα, και άλλους συλλόγους. Ταβέρνες, καφετέριες, σούπερ μάρκετ, έχουν κάνει το χωρίο Άγιος Ματθαίος μια πραγματική κωμόπολη!

Πληροφορίες για την πίστα: 6986886401 Αλέξης – 6934832599 Κώστας

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...