ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ HUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX TEAM 2019

Από την συνεργασία δύο ομάδων θα αποτελείται η αγωνιστική προσπάθεια της Husqvarna για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2019. H KTM SEE ο επίσημος αντιπρόσωπος της Husqvarna στην Ελλάδα, συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με την Wolf Racing και από κοινού συνέταξαν μια ομάδα που θα αγωνιστεί σε τρεις κατηγορίες την νέα σεζόν.

Στις δύο κύριες κατηγορίες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross η Husqvarna με τους Άρη Τσαρνά και Αλέξανδρο Γεωργαντά κατάφερε να καταλάβει την δεύτερη θέση σε ΜΧ1 και ΜΧ2 αντίστοιχα το 2018. Θέλοντας να συνεχίσει τις επιτυχίες έχοντας δυνατούς οδηγούς στις δύο αυτές κατηγορίες, θα παραμείνει με την ίδια σύνθεση το 2019, στοχεύοντας πάντα στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Κάτω από την ίδια τέντα θα βρεθεί για την Husqvarna ο πολυπρωταθλητής ΟΡΕΝ Σταμάτης Δημολιάνης μια εσωτερική μετακίνηση αλλάζοντας από ΚΤΜ σε Husqvarna διεκδικώντας στην ηλικιακή κατηγορία της ΟΡΕΝ,  προσθήκη που προέκυψε από την συνεργασία της ομάδας με την Wolf Racing.

Στις νέες συνεργασίες της Husqvarna προστίθεται φέτος και αυτή με το κατάστημα Papastavrou Shop όπου ο Γιώργος Παπασταύρου γνωστός από τους αγώνες ταχύτητας και supermoto θα εκπροσωπήσει την εταιρεία σε ένα νέο αγώνισμα για τα ελληνικά δεδομένα, το Flat Τrack.

 

1145 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΧ 2024 – NEO ΩΡΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 3Ο ΑΓΩΝΑ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ ΣΤΗΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

Στις 11 και 12/05/2024 διεξάγεται στη MX PARK ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ – 4ο χλμ επαρχιακής οδού Σπερχειάδας  ο 3ος αγώνας «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS 2024» ...