ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ KTM SEE MICHELIN MOTOREX ACERBIS MX TEAM 2019

Την ομάδα που θα διεκδικήσει τίτλους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2019 παρουσίασε η KTM South East Europe σε ειδική εκδήλωση στα KTM Off Road Days 2018 στην Πεντέλη. Νέα πρόσωπα και αλλαγές στις κατηγορίες είναι τα χαρακτηρηστικά της νέας ομάδας.

Στην μεγάλη κατηγορία είναι και πλέον επίσημο ότι θα συμμετάσχει ο περσινός πανελλήνιος πρωταθλητής της ΜΧ2 Νίκος Λυρίου ο οποίος ήδη έχει αρχίσει τις προπονήσεις και τις συμμετοχές του σε αγώνες περιφερικών πρωταθλημάτων με την KTM 450 SX-F του 2019. Η ομάδα θα έχει έναν οδηγό σε κάθε κατηγορία κάτι που σημαίνει ότι ο Γιώργος Ηλιόπουλος που επί σειρά ετών κρατούσε την σημαία της ΚΤΜ στην κατηγορία, δεν θα συνεχίσει με την ομάδα. Ο κ.Σόλων Κοντός, ευχαρίστησε τον Ηλιόπουλο για την προσφορά του στην ΚΤΜ, του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην αγωνιστική του πορεία. Ήταν και μια απόφαση μονόδρομος καθώς ο Λυρίου είχε δηλώσει ότι δεν τον ενδιέφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο του στην ΜΧ2 θέλοντας να συνεχίσει την εξέλιξη του στην ΜΧ1. Με την στρατηγική της μόνο θέσης ανά κατηγορία η απόφαση της επένδυσης σε νέους ταλαντούχους οδηγούς ήταν λογική.

Εσωτερική μεταγραφή στην ΜΧ2 με τον Φραγκίσκο Ζούνη να μεταφέρεται από την Husqvarna στην ομάδα της ΚΤΜ. O Ρόδιος αθλητής κατάφερε την φετινή σεζόν να τερματίσει στην τέταρτη θέση, αποσπώντας θετικά αποτελέσματα και εντυπωσιάζοντας με την ταχύτητα του. Την νέα σεζόν αναμένεται να είναι ένας εκ των διεκδικητών του πρωταθλήματος.

Το παιδί “ψήλωσε” και ο φετινός πρωταθλητής της ΜΧ85 Μάριος Κανάκης θα κάνει το επόμενο βήμα στην κατηγορία ΜΧ2Τ, κόντρα και στην ΜΧ2 μια και οι δύο κατηγορίες αγωνίζονται σε κοινά σκέλη.

Η ανοδική πορεία του Νικόλα Κοσιάβελου και η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα του 2018 στην MX85 δεν πέρασε απαρατήρητη και το 2019 θα συνεχίσει να αγωνίζεται με ΚΤΜ 85 SX μόνο που θα έχει και την υποστήριξη της εταιρείας.

1145 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΧ 2024 – NEO ΩΡΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 3Ο ΑΓΩΝΑ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ ΣΤΗΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

Στις 11 και 12/05/2024 διεξάγεται στη MX PARK ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ – 4ο χλμ επαρχιακής οδού Σπερχειάδας  ο 3ος αγώνας «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS 2024» ...