ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΚΤΜ 2019 ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ

Αφήνοντας τελευταία την Αττική, η ΚΤΜ SEE ολοκλήρωσε την φετινή περιοδεία των Off Road Days 2018 δίνοντας την ευκαιρία σε εκατοντάδες φίλους της χωμάτινης μοτοσυκλέτας να οδηγήσουν τα νέα ΚΤΜ μοντέλα του 2019. Στην Πεντέλη, έγινε και η επίσημη δημοσιογραφική παρουσίαση των νέων μοτοσυκλετών της πορτοκαλί εταιρείας, την οποία παρακολουθήσαμε, πραγματοποιώντας τα καθιερωμένα μας Test Rides.

Στον γνώριμο χώρο της Πεντέλης η ΚΤΜ South East Europe πραγματοποίησε και φέτος την δημοσιογραφική παρουσίαση των νέων μοντέλων του 2019 παράλληλα με τα Off Road Days 2018 για την περιοχή της Αττικής. Θα τονίσουμε για ακόμα μια φορά το πόσο σημαντικό είναι για μια εταιρεία να δίνει την ευκαιρία στο αγοραστικό της κοινό να οδηγεί και να δοκιμάζει τις μοτοσυκλέτες της. Η KTM SEE βέβαια, αυτή την δυνατότητα την έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, οργώνοντας την Ελλάδα κάθε χρόνο για να προσφέρει την οδηγική εμπειρία των μοτοσυκλετών της, σε πιθανούς αγοραστές και όχι μόνο.

Η φιλοξενία ήταν όπως πάντα εξαιρετική με τους ανθρώπους της KTM SEE να έχουν εξασφαλίσει όλες τις προϋποθέσεις για να δοκιμάσουμε τις μοτοσυκλέτες σε πραγματικές χωμάτινες συνθήκες. Φέτος για την ΚΤΜ είναι η motocross χρονιά, καθώς έχουν δεχτεί τις περισσότερες αλλαγές και κυρίως τα τετράχρονα SX 250F και SX 450F που μας περίμεναν υπομονετικά να τα οδηγήσουμε. Για να έχουμε καλύτερη άποψη για τις αλλαγές των motocross μοντέλων η KTM SEE μας είχε και δύο αντίστοιχα μοντέλα του 2018, για να μπορέσουμε να εντοπίσουμε καλύτερα τις διαφορές. Από την enduro γκάμα, τα best seller’s EXC 300TPi και EXC 350F ήταν εκεί για να μας προσφέρουν την δική τους ξεχωριστή εμπειρία οδήγησης. Το διαφορετικό στην φετινή παρουσίαση ήταν το γεγονός ότι δεν συμπεριλαμβάνονταν οι μοτοσυκλέτες της Husqvarna.

Περισσότερα για τα νέα μοντέλα που οδηγήσαμε στα Off Road Days 2018 της ΚΤΜ θα έχουμε σε αναλυτικά μας άρθρα για κάθε μοτοσυκλέτα.

Φωτογραφίες: Χρήστος και Γιώργος Καραγιωργάκης

4033 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ…ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Σας ευχόμαστε καλές πασχαλινές γιορτές και Καλή Ανάσταση σε όλους!