ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ SHERCO HELLAS


Η επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα των γαλλικών μοτοσυκλετών Sherco, έκλεισε ένα χρόνο και το γιόρτασε μαζί με τα εγκαίνια του νέου κεντρικού καταστήματος στην Αθήνα.

Το νέο showroom της Sherco Hellas γέμισε από τις γαλλικές μοτοσυκλέτες όπου ανάμεσα τους ξεχώριζαν τα νέα μοντέλα του 2019 Racing και Factory. Στον νέο αυτό πρωτότυπο χώρο υπάρχει και service point της εταιρείας ενώ ο επισκέπτης θα βρει και ένα ξεχωριστό Βar για στιγμές χαλάρωσης. Εκτός από τα αξεσουάρ της Sherco, το κατάστημα συνεχίζει την συνεργασία του με τα προϊόντα της OGIO, IGOL, GU, HVNT και στα εγκαίνια παρουσιάστηκε η νέα συνεργασία με τον ξεχωριστό ρουχισμό της Troy Lee Disigns.

Οι ιδιοκτήτες της Sherco Hellas Ιωάννης Πολυχρόνης και Zicu Radu, έσβησαν το κεράκι του πρώτου επιτυχημένου χρόνου παρουσίας της εταιρίας στην ελληνική αγορά και εγκαινίασαν την συνέχιση της πορείας σε νέο αναβαθμισμένο χώρο.

Όποιος επιθυμεί να επισκεφτεί τo νέο κεντρικό κατάστημα της Sherco Hellas και να γνωρίσει από κοντά τα νέα μοντέλα του 2019 και τον χαρακτήρα της γαλλικής εταιρείας θα το βρείτε στην Αθήνα, Κουρτίδου 159 στα Άνω Πατήσια.

1545 More posts in ΝΕΑ category
Recommended for you
ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΡΕΚΟΡ ΣΕ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ένα νέο ρεκόρ προσέλευσης θεατών καταγράφηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στον...