MX INTER DI ITALIA 2019 – A.CAIROLI KAI J.PRADO ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ RIOLA SARDO

Ο πρώτο αγώνας του πρωταθλήματος Internazionalli d’ Italia 2019 πραγματοποιήθηκε στην Σαρδηνία και την πίστα της Riola Sardo όπου ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Antonio Cairoli και ο περσινός πρωταθλητής της ΜΧ2 Jorge Prado κατάφεραν να επικρατήσουν σε όλες τις κατηγορίες.

Κατηγορία ΜΧ1
Την εκκίνηση του πρώτου σκέλους της ΜΧ1 πήρε ο Tim Gajser και οδήγησε μερικούς γύρους στην πρώτη θέση πριν τον περάσει ο Cairoli, στον δρόμο του για την άνετη νίκη του σκέλους. Ο Romain Febvre ακολουθώντας τον Cairoli κατάφερε και αυτός να περάσει τον Gajser ο οποίος τερμάτισε τελικά τρίτος.

Κατηγορία ΜΧ2
Οδηγώντας μια δίχρονη μοτοσυκλέτα 250, κάτι που το επιτρέπουν οι κανονισμοί του πρωταθλήματος, ο Mattia Guadagnini πήρε την εκκίνηση και οδήγησε για έξι γύρους μέχρι να τον περάσουν οι Prado και Mikkel Harrup για να πάρουν τις δύο πρώτες θέσεις του αγώνα.

Κατηγορία Supercampione
Στο μικτό σκέλος με τους καλύτερους 20 των δύο κατηγοριών ΜΧ1 και ΜΧ2 και με έπαθλο πρωταθλήματος αξίας 120.000€, ο Cairoli έφυγε μπροστά από την αρχή ενώ ο Prado με τον Febvre συγκρούστηκαν με τον Γάλλο να πέφτει. Πίσω από τον Cairoli οδηγούσε ο Prado όμως στο τέλος έχασε την μάχη από τον Gajser που τον πέρασε και πήρε την δεύτερη θέση.

 

1963 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXOEN 2024 – ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ

Tο Motocross των Ευρωπαϊκών Εθνών που πρόκειται να διεξαχθεί στο TCS Racing Park κοντά στη...