ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Ο.Δ.ΜΑ.Α. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝ. ΠΡΩT. ΜΧ 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΝΕΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΧ
Νέα Ιωνία 12/2/2019
Κατόπιν τηλ. επικοινωνίας αλλά και κατόπιν γραπτής συνεννόησης με Ενεργούς Αθλητές του Σωματείου μας το οποίο εκπροσωπεί αρκετούς οδηγούς, Ο.Δ.Μ.Α. Αθηνών, με την προτροπή τους καθώς και με την πολύχρονη εμπειρία μας σαν Όμιλος σε όλα τα μηχανοκίνητα Αθλήματα αλλά ιδιαίτερα σε χωμάτινους αγώνες ΜΧ γράφω και σας αποστέλλω αυτήν την επιστολή με σκοπό την βοήθεια και την ανάδειξη αυτού του τόσο θεαματικού δύσκολου αρκετά επικίνδυνου αλλά δυστυχώς υποβαθμισμένου στην Ελλάδα Αθλήματος και όχι για άλλους λόγους.
Δυστυχώς όλοι όσοι παρακολουθούμε με αγάπη γενικότερα αγώνες μοτοσυκλέτας στην χώρα μας γνωρίζουμε από πρώτο χέρι όπως λέμε ότι δεν έχουν την προβολή που τους αρμόζει συγκριτικά με τους πρωταγωνιστές που είναι οι οδηγοί καθώς και οι τριγύρω παράγοντες που βοηθούν σε ένα απαιτητικό, κουραστικό, ριψοκίνδυνο αλλά και ακριβό Άθλημα αυτό της μοτοσυκλέτας. Ο πρώτος και σπουδαιότερος λόγος είναι ότι λείπει η προβολή στο ευρύ κοινό ούτως ώστε να δουν και να γνωρίσουν από κοντά αυτούς τους Αθλητές, να μιλήσουν μαζί τους και να παρασυρθούν από τον Αθλητικό συναγωνισμό. Με αυτόν τον τρόπο θα έρθουν θεατές, χορηγοί καινούργιοι Αθλητές και μάλιστα περισσότερο προπονημένοι και θεαματικοί. Δεύτερος σοβαρός λόγος είναι ότι δεν υπάρχουν Αθλητικοί χώροι της Ομοσπονδίας κοντά στις δύο μεγάλες πόλεις Αθήνα και Θεσσαλονίκη που είναι και το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. Η προσπάθεια της επιτροπής ΜΧ να αναβαθμίσει το συγκεκριμένο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με αυτήν την κατηγορία που την ονομάζει ELLITE είναι μια πάρα πολύ ωραία σκέψη όμως λόγω των ανωτέρω αλλά μετά και από συνομιλίες πιστεύουμε ότι ΔΕΝ είναι εφικτή επί του παρόντος γιατί θα ανεβάσει και την επικινδυνότητα των αγωνιζομένων.
Πρόταση.Δοκιμαστικά να γίνει στον τελευταίο αγώνα του Π.Π.ΜΧ ή να αντικαταστήσει την κατηγορία EXPERT στα Πρωταθλήματα Νοτίου και Βορείου Ελλάδος
Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Ο.Δ.Μ.Α. Αθηνών
1147 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΧ 2024 – ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

Η έντονη βροχόπτωση της Παρασκευής δημιούργησε ένα βαρύ τερέν για το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου...