MXGP 2019 – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ROCKSTAR ENERGY HUSQVARNA MX2

Την επίσημη της φωτογράφηση πραγματοποίησε η ομάδα της Rockstar Energy Husqvarna 2019 για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MX2 της νέας σεζόν που ξεκινάει σε δύο εβδομάδες στην Αργεντινή. Μετά την αποχώρηση του Thomas Covington για την Αμερική, στο πλευρό του Thomas Olsen βρέθηκε ο Αυστραλός Jed Beaton.

Thomas Olsen

Jed Beaton

Με τον Olsen να έχει τερματίσει την περσινή σεζόν στην τρίτη θέση, το 2019 έχει στόχους για ακόμα πιο υψηλές επιδόσεις. Ο Beaton από την μεριά του έδειξε τι μπορεί να κάνει στην ΜΧ2 στο περσινό πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να μπει στο στόχαστρο της Rockstar Energy Husqvarna η οποία και τον απέκτησε ω αντικαταστάτη του Covington που αγωνίζεται με την ομάδα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Κay de Wolf

Η ομάδα θα έχει συμμετοχή και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της EMX125 με τον Κay de Wolf που έρχεται από τις μικρές κατηγορίες πετυχαίνοντας την δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior 85cc του 2018.

1966 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί τα στιγμιότυπα των προκριματικών του πέμπτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος...