ΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΜΑ – NEA ΓΕΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ OFFROAD ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ SUPERTRAX ΑΠΟ ΤΗΝ WP

Η τεχνολογία SUPERTRAX αντιπροσωπεύει την νέα πρωτοπόρο γενιά αναρτήσεων της WP για το Motocross και το Enduro. Είναι αποτέλεσμα εξέλιξης και συνεργασίας με τις κορυφαίες αγωνιστικές ομάδες και ειδικούς, περιλαμβάνοντας και τους κορυφαίους αναβάτες του κόσμου.

Το νέο SUPERTRAX πίσω αμορτισέρ τώρα περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουργιο σύστημα bypass λαδιού που αντιλαμβάνεται την ταχύτητα του ελατηρίου κατά την επαναφορά και ρυθμίζει την ταχύτητα σε καθορισμένη κλίμακα. Η νέα πατενταρισμένη τεχνολογία κάνει εφικτή την ενεργοποίηση του bypass αναλόγως το πότε, και το πως το ελατήριο είναι ρυθμισμένο μέσω του ρυθμιστή ΤΧΝ. Η νέα αυτή τεχνολογία SUPERTRAX έχει εξελιχθεί από την εργοστασιακή αγωνιστική ομάδα της WP και τώρα για πρώτη φορά βγαίνει στην παραγωγή.

Πίσω αμορτισέρ WP XACT PRO 8950  & XPLOR PRO 8950
Τα πολλαπλά πρωταθλήματα που έχουν κατακτήσει οι αναβάτες της ΚΤΜ είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη σύσταση για το πίσω αμορτισέρ της σειράς WP XACT PRO 8950 όπου με την προσθήκη της νέας τεχνολογίας SUPERTRAX, την καθιστά μια από τις πιο ανταγωνιστικές αναρτήσεις της αγοράς. Η τελευταία τεχνολογία προσφέρει σημαντικό όφελος με πιο ομαλή λειτουργία δίνοντας αυτοπεποίθηση και άνεση στην οδήγηση με λιγότερη καταπόνηση. Επίσης ο αναβάτης έχει καλύτερη αίσθηση για την πρόσφυση του πίσω τροχού και έτσι μπορεί να ανοίξει το γκάζι νωρίτερα. Αυτή η πρωτοπορία της WP αντιπροσωπεύει τα συστήματα TXN με ρυθμιστή εξασφαλίζοντας περισσότερο έλεγχο στην επαναφορά. Βγαίνοντας για πρώτη φορά στην παραγωγή, σε συνδυασμό με την διάσημη και κορυφαία τεχνολογία επαναφοράς με χαρακτηριστικά γρήγορης και αργής ταχύτητας.
Πιρούνι WP XACT PRO 7548 & XPLOR PRO 7548   
Παράλληλα με τα επιτεύγματα στην πίσω ανάρτηση τα πιρούνια τεχνολογίας XACT και XPLOR WP PRO COMPONENT συνδυάζουν μια δυναμική έρευνας και εξέλιξης. Η πατέντα της WP για απόλυτα ακριβές σύστημα βαλβίδων, με εικονική απεριόριστη απόδοση απόσβεσης, είναι ανώτερο των συμβατικών συστημάτων, προσφέροντας εκπληκτική άνεση και αποθέματα τερματίσματος. Η τεχνολογία Cone Valve με υλικά υψηλής ποιότητας, μειώνει την σκληρότητα προσφέροντας επιπλέον άνεση ακόμα και στην πιο σκληρή ρύθμιση, εξαλείφοντας τους συμβιβασμούς, για κορυφαία συμπεριφορά σε όλες τις συνθήκες. Στην νέα γενιά αυτών των αναρτήσεων το πιστόνι είναι καινούργιας σχεδίασης.
 
Πιρούνι WP XACT PRO 7448 AER 
Προσφέροντας μοναδικά πλεονεκτήματα και απαράμιλλο χαμηλό βάρος και διαστάσεις το πιρούνι WP XACT PRO AER παραμένει περήφανα το ελαφρύτερο της σειράς off-road. To 7748 με την ονομασία XACT PRO συνδυάζει δύο από τις καλύτερες τεχνολογίες της WP. Το σύστημα Cone Valve και το σύστημα AER. Το Cone Valve καλάμι είναι η εξέλιξη του παραδοσιακού πιρουνιού Cone Valve με την επαναφορά να είναι αναβαθμισμένη για να συνεργάζεται με το καλάμι AER. Το ΑΕR  εξοικονομεί βάρος έως και 1kg και είναι εξελιγμένο για μέγιστη απόδοση, με σχεδόν απεριόριστους συνδυασμούς ρύθμισης, για άνετη οδήγηση. Δύο ξεχωριστοί θάλαμοι διευκολύνουν την άριστη ανταπόκριση ρυθμίσεων στην τεχνολογία ελατηρίου AER.
H κατάργηση των ροδελών στα πιρούνια WP XACT PRO 7548, XPLOR PRO 7548 και XACT PRO 7448 AER σημαίνει ότι δεν υπάρχει απώλεια από την ελαστικότητα των ροδελών κατά την λειτουργία. Η εξάλειψη της επιφάνειας μόνωσης, εγγυάται την ελάχιστη πτώση της πίεσης αφού η βαλβίδα ανοίξει.
Οι νέες τεχνολογίες της WP περιλαμβάνουν ανώτερη και σκληρότερη επίστρωση χρωμίου στο εσωτερικό των καλαμιών, η οποία είναι δοκιμασμένη να υπερτερεί τον παρόμοιων στοιχείων με σκοπό να προσφέρει ελάχιστες τριβές.
Η WP συνεχίζει την συνεργασία της με τις αγωνιστικές ομάδες για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και περισσότερες νέες τεχνολογίες, με στόχο την προσαρμογή στις πραγματικές αγωνιστικές εμπειρίες των αναβατών, προσφέροντας τους άνεση και την αυτοπεποίθηση ώστε να επικεντρωθούν καλύτερα στην δουλειά τους κυνηγώντας την νίκη.
4033 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ…ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Σας ευχόμαστε καλές πασχαλινές γιορτές και Καλή Ανάσταση σε όλους!