E-SX 2020 – O B.BLOSS ΚΑΙ B.HARTRANFT ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ VIRTUAL SUPERCROSS

Όπως είχε πραγματοποιηθεί και σε άλλα αθλήματα τις ημέρες της καραντίνας, έτσι και το AMA Supercross πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο τον πρώτο του virtual αγώνα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του X-BOX και το παιχνίδι Monster Energy Supercross 3. Νικητής στα 450 ήταν ο Benny Bloss ενώ στα 250 ο Brandon Hartranft κατάφερε να πάρει την νίκη.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με επτά συμμετέχοντες σε κάθε κατηγορία όπου στα 450 ανάμεσα στους Adam Cianciarulo, Marvin Musquin, Austin Politelli, Benny Bloss, Adam Enticknap, Vince Friese και Aaron Plessinger, ο Bloss κατάφερε να πάρει άνετα την νίκη με δεύτερο τον Politelli. Στην τελευταία στροφή ο Enticknap έβγαλε εκτός πίστας τον Cianciarulo για να πάρει την τρίτη θέση του βάθρου.

Στα 250 η πίστα ήταν λίγο δύσκολη για την κατηγορία και οι Alex Martin, Jett Lawrence, Brandon Hartranft, Justin Cooper, RJ Hampshire, Justin Hill και Jamison Duclos έχαναν εύκολα τον ρυθμό τους. Στο τέλος ο Hartranft πήρε την νίκη από τον δεύτερο Hill, ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Lawrence.

Δείτε το video που ακολουθεί με την πραγματικά διασκεδαστική μετάδοση του Ε-SX αγώνα, απολαμβάνοντας τους αστέρες του αθλήματος σε στιγμές χαλάρωσης και παιχνιδιού.

944 More posts in SUPERCROSS category
Recommended for you
AMA SX 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΟ DIRK SHARK ΣΤΟ SALT LAKE CITY

Το Dirt Shask δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τον τελευταίο γύρο του AMA Supercross...