AMOTOE – ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα αγώνων μοτοσυκλέτας, ξεκινούν. Η αρχή θα γίνει από τον Πλάτανο Αρχαίας Ολυμπίας, όπου το σωματείο ΑΟΛΜΟ, θα διοργανώσει τον 5o αγώνα για το Π.Π Motocross στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου 2020.

Η συνέχεια θα δοθεί στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, όπου το σωματείο ΛΕΝΟΕ, θα διοργανώσει τον 3ο αγώνα για το Π.Π Dragster, στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2020. Το ίδιο Σαββατοκύριακο (12-13/9/2020) στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων θα διοργανωθεί από το σωματείο ΛΕΜΜ, ο 1ος και 2ος αγώνας για το Π.Π Ταχύτητας .

Αυτός ο αγώνας χαρακτηρίζεται ως διπλός.

Θα διεξαχθούν ελεύθερες δοκιμές της Πέμπτη 10/9/2020 και την Παρασκευή 11/9/2020, χρονομετρημένες δοκιμές την Παρασκευή 11/9/2020 και οι αγώνες το Σάββατο 12/9 και την Κυριακή 13/9/2020.

Θα τηρηθούν αυστηρά τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα τα οποία θα βρείτε στις ιστοσελίδες της ΑΜΟΤΟΕ, http://www.amotoe.gr/index.php?option=com_content& και της ΓΓΑ, https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports. Οι αθλητές οι οποίοι συμμετέχουν πρώτη φορά σε αγώνα για το 2020, θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ: http://www.amotoe.gr/index.php?option=com_content&

Να θυμίσουμε ότι δεν επιτρέπονται θεατές. Τα άτομα τα οποία επιτρέπεται να βρίσκονται εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων είναι: Οι κριτές, τα στελέχη, οι χρονομέτρες του αγώνα,το ιατρικό προσωπικό ,ο αθλητής ο οποίος θα συνοδεύεται ως εξής: για τους αγώνες Motocross & Dragster 2 μηχανικοί,(όπως αναφέρεται στου σχετικούς κανονισμούς) για τους αγώνες Ταχύτητας 4 μηχανικοί (όπως επίσης αναφέρεται στον κανονισμό) και τέλος 1 φωτογράφος ανά μέσο και 2 cameraman σε περίπτωση βιντεοσκόπησης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι φωτογράφοι και cameraman οι οποίοι θα εισέλθουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις, επιβάλλεται να είναι διαπιστευμένοι από την ΑΜΟΤΟΕ. Σε αντίθετη περίπτωση δεν επιτρέπεται η είσοδος στην αθλητική εγκατάσταση. Αναφορικά με τις διαπιστεύσεις, παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν στέλνοντας email στο secretary@amotoe.gr.

Η ΑΜΟΤΟΕ, ελπίζει στην συνεργασία όλων για την ασφάλεια μας.

Σεβόμαστε τον εαυτό μας και τον συνάνθρωπό μας.

Μένουμε ασφαλείς!!!

Μένουμε υγιείς!!!

283 More posts in ENDURO category
Recommended for you
ΑΜΟΤΟΕ – ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΙΣ 30/4/24

Ανακοινωνεται το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΜΟΤΟΕ όπως αυτό εξελεγει στις 30 Απριλίου 2024 ....