AMA MX/SX – ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ STAR YAMAHA 2021

Την σύνθεση της για την σεζόν του 2021 ανακοίνωσε η ομάδα Star Racing Yamaha παρουσιάζοντας σημαντικές αλλαγές από την φετινή περίοδο. Νέες μεταγραφές αλλά και απώλειες αποτελούν εκπλήξεις για την ομάδα αλλά και για το πρωτάθλημα.

Μετά από φήμες απομάκρυνσης του Dylan Ferrandis από την Yamaha, ήρθε η επίσημη ανακοίνωση που φέρνει τον φετινό πρωταθλητή 250SX Δύσης και ΑΜΑ Motocross 250 στην μεγάλη κατηγορία την νέα σεζόν, συνεχίζοντας με Yamaha. Στο πλευρό του θα είναι ο Aaron Plessinger ενώ ο Justin Barcia αποχώρισε για την νέα ομάδα της Gas Gas.

Στην μικρή κατηγορία των 250 παραμένουν οι Jake Nichols και Justin Cooper ενώ αβέβαιο είναι το μέλλον του Shane McElrath στην ομάδα. Μετά την αποχώρηση της Geico Honda από το πρωτάθλημα, η Yamaha έσπευσε να επιστρέψει στις τάξεις της τον Jeremy Martin ο οποίος έχει χαρίσει δύο τίτλους AMA 250MX στους μπλε. Μαζί με τον Martin, ακολούθησε από την Honda στην Yamaha και ο Christian Graig!

4037 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
SBS ΣΙΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑ SCOOTER

Η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στα συστήματα φρένων μοτοσυκλέτας SBS, κατασκευάζει τακάκια και σιαγώνες αποκλειστικά στη...