ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ OFF ROAD ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΚΤΜ – HUSQVARNA 2021

Θα περίμενε κανείς με τους περιορισμούς και τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν παγκοσμίως, οι παρουσιάσεις μοτοσυκλετών να μην μπορούσαν να διεξαχθούν φέτος ή να έχουμε μόνο ψηφιακές παρουσιάσεις, ένα δρόμο που ακολούθησαν πολλές εταιρείες. Η ΚΤΜ SEE όμως δεν άφησε τις συνθήκες να την επηρεάσουν και ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο πραγματοποίησε την καθιερωμένη δημοσιογραφική παρουσίαση των off-road μοντέλων της στην μαγική Ζήρεια, λίγο πριν ξεκινήσουν την περιοδεία των KTM Off Road Days των μοντέλων του 2021.

H KTM SEE έφερε νωρίς χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στον ειδικό Τύπο στην παρουσίαση των Off Road 2021 στην Ζήρεια.

Με βουνίσιο φθινοπωρινό καιρό στα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας η ΚΤΜ SEE υποδέχτηκε τα νέα τη μοντέλα off road ΜΥ21, φιλοξενώντας τους δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου στο μαγευτικό τοπίο της Ζήρειας, ένα τοπίο που εναρμονίζεται πλήρως με την φιλοσοφία του enduro και των χωμάτινων μοτοσυκλετών.

Ο Sales & Marketing Manager Α.Παπαγιαννακόπουλος της ΚΤΜ SEE μας ανέλυσε το μεγάλο μερίδιο της αγοράς που κρατάει η εταιρεία στα Off Road μοντέλα τα τελευταία δέκα χρόνια.

Δεν είναι λοιπόν παράξενο που η πρωτοπόρος σε αυτόν τον τομέα ΚΤΜ SEE καλύπτοντας κατά μέσω όρο πάνω από το 65% της αγοράς τα τελευταία δέκα χρόνια, επέλεξε για ακόμα μια χρονιά να παρουσιάσει τις μοτοσυκλέτες που την έβαλαν στην παγκόσμια αγορά μοτοσυκλέτας. Για πολλοστή φορά θα επισημάνουμε πόσο σημαντικό είναι για το αγοραστικό κοινό να έχει την ευκαιρία να οδηγήσει τις μοτοσυκλέτες που το ενδιαφέρουν και όχι μόνο σε μια παρουσίαση κάπου στην Ελλάδα αλλά σε μια περιοδεία που στοχεύει να δώσει την οδηγική εμπειρία σε όσους επιθυμούν να αγοράσουν ή ακόμα και να γνωρίσουν τα μοντέλα της αυστριακής εταιρείας.

Ο Κ.Καλατζόπουλος μας έβαλε στα ενδότερα των αλλαγών αλλά και των νέων συστημάτων που εφαρμόζονται στις νέες μοτοσυκλέτες ΚΤΜ-Husqvarna.

Για το 2021 τα νέα χωμάτινα μοντέλα της ΚΤΜ αλλά και της Husqvarna δεν παρουσιάζουν σημαντικές αλλαγές, φυσικά έχουν γίνει επιμέρους βελτιώσεις σε λειτουργία και εμφάνιση και κυρίως δόθηκε βαρύτητα σε ειδικές επετειακές εκδόσεις της enduro γκάμας της πορτοκαλί εταιρείας(πρόσφατα αποκαλύφθηκαν και της Husqvarna). Βέβαια η motocross σειρά δεν έμεινε έτσι καθώς απολαμβάνει το νέο τεχνολογικό αξεσουάρ της ΚΤΜ το myKTM app (υπάρχει και το αντίστοιχο της Husqvarna) που με μια συσκευή bluetooth ο χρήστης της μοτοσυκλέτας μπορεί να ρυθμίζει διάφορες παραμέτρους της SX μοτοσυκλέτας του μέσω του κινητού του, κατεβάζοντας δωρεάν το application στο smartphone του. H KTM SEE ήταν από τους πρώτους συνεργάτες που προμηθεύτηκαν αυτό το νέο αξεσουάρ και οι Έλληνες δημοσιογράφοι ήμασταν τυχεροί να το επεξεργαστούμε πρώτοι ανάμεσα από πολλές μεγάλες και σημαντικές αγορές του κόσμου.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΤΜ OFF ROAD MY21

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HUSQVARNA OFF ROAD MY21

4039 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΡΕΚΟΡ ΣΕ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ένα νέο ρεκόρ προσέλευσης θεατών καταγράφηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στον...