ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ KAWASAKI!

Μια από της τρεις μεγαλύτερες εταιρείες βαριάς βιομηχανίας της Ιαπωνίας η Kawasaki Heavy Industries, δημοσίευσε την αλλαγή και στην ουσία την απόσπαση των δραστηριοτήτων της περιλαμβάνοντας και το τμήμα παραγωγής μοτοσυκλετών.

Η εταιρεία ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι σκοπεύει να αποσπάσει το τμήμα κατασκευής και πωλήσεων μοτοσυκλετών και το τμήμα Rolling Stock, το οποίο κατασκευάζει συμβατικά και “Bullet” τρένα. H Kawasaki ελπίζει ότι η κίνηση αυτή θα επιταχύνει την λήψη αποφάσεων και θα βελτιώσει την οικονομική της κατάσταση. Οι πωλήσεις μοτοσικλετών στη Νοτιοανατολική Ασία μειώθηκαν απότομα λόγω της πανδημίας του κορωναϊού. Η εταιρεία αναμένει να σημειωθεί απώλεια λειτουργίας περίπου 5 δισεκατομμυρίων γιεν, ή 47 εκατομμύρια δολαρίων, για την τρέχουσα επιχειρησιακή χρονιά.

Η Kawasaki αναφέρει ότι ενισχύει την ενδοβιομηχανική συνεργασία για την αντιμετώπιση της συμμόρφωσης με περιβαλλοντικούς κανονισμούς και άλλα θέματα. Ο Πρόεδρος της Kawasaki Hashimoto Yasuhiko δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι ελπίζει η επιχείρηση μοτοσυκλετών θα συνεχίσει να χτίζει την ισχυρή μάρκα της Kawasaki στην αγορά, μέσω συνεργασίας με άλλες εταιρείες.

Η απόσπαση ή ανεξαρτητοποίηση ενός τμήματος σε μια εταιρεία δεν είναι απαραίτητα κακό. Η μητρική εταιρεία μπορεί να παραχωρήσει μέρος της επιχείρησής της, εάν πιστεύει ότι είναι επικερδές να το πράξει. H νέα κατάσταση θα έχει μια ξεχωριστή δομή διαχείρισης και ένα νέο όνομα, αλλά συνήθως θα διατηρεί τα ίδια περιουσιακά στοιχεία, πνευματική ιδιοκτησία και ανθρώπινο δυναμικό. Η μητρική εταιρεία συνεχίζει να παρέχει οικονομική και τεχνολογική υποστήριξη στις περισσότερες περιπτώσεις.

Ένα σχετικό μήνυμα από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Eigo Konya της Kawasaki Motors Corp., ΗΠΑ (KMC): “Κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, η επιχείρησή μας τόσο στα τμήματα Powersports όσο και στον κινητήρα σημείωσε σημαντική επιτυχία. Το νέο και ανανεωμένο ενδιαφέρον για τη βιομηχανία μας έχει καλυφθεί από τεράστιες προσπάθειες των μελών της ομάδας της Kawasaki και του δικτύου αντιπροσώπων μας για την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας σε ένα νέο περιβάλλον όπου η υγεία και η ασφάλεια είναι η πρώτη προτεραιότητα.

Σήμερα, η Kawasaki Heavy Industries, Ltd., η μητρική εταιρεία της KMC και 100 τοις εκατό μέτοχος, ανακοίνωσε ένα σχέδιο αναδιάρθρωσης για την απόσπαση της επιχείρησης Μοτοσικλετών & Μηχανών και του τροχαίου υλικού σε ξεχωριστές εταιρείες την 1η Οκτωβρίου 2021. Η επιχείρηση Ship & Offshore Structure επίσης να ενταχθεί στην επιχείρηση Energy System & Plant Engineering. Αυτές οι αλλαγές αποτελούν μέρος της επίτευξης της νέας επιχειρηματικής κατεύθυνσης της Kawasaki και θα ενισχύσουν περαιτέρω την ικανότητα της Kawasaki να συνεχίζει να καινοτομεί με την τεχνολογία και την ασφάλεια για τη βιομηχανία των powersports.

Όσον αφορά τις επιχειρήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, η KMC δεν θα δει καμία αλλαγή. Όλα τα καθήκοντα και οι αποστολές της KMC θα παραμείνουν ίδια και το σχέδιο αναδιάρθρωσης της KHI θα ενισχύσει περαιτέρω την ικανότητα της KMC να εξυπηρετεί τους πελάτες της KMC, προωθώντας την ικανότητα της KMC να είναι γρήγορη και αποτελεσματική κατά τη μελέτη της βιομηχανίας και του μέλλοντος των powerports. Η μάρκα Kawasaki στη Βόρεια Αμερική είναι ισχυρότερη από ποτέ και κάτω από την νέα κατάσταση COVID-19, εμείς στην KMC θα συνεχίσουμε την μεγάλη αποστολή μας να παρέχουμε προϊόντα και ικανοποίηση στους Kawasaki πελάτες μας.

4077 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
MV AGUSTA WELCOME PARTY LXP!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το καλοκαίρι στην πόλη μπορεί να διαθέτει εκπλήξεις! Η Π.Πετρόπουλος ΑΕΒΕ δημιούργησε...