JT BRAKING ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ MOTOCROSS

Η JT Braking είναι μια premium μάρκα εξαιρετικά σχεδιασμένων δισκόπλακων που προσφέρουν εξαιρετική απόδοση για όλες τις σύγχρονες Off–Road μοτοσυκλέτες, με τέλειο έλεγχο φρεναρίσματος ακόμη και στις πιο δύσκολες και απρόσμενες συνθήκες.

ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΤΡΥΠΕΣ
Μοναδικά σχεδιασμένες, πατενταρισμένες, κωνικές, αυτοκαθαριζόμενες Self Cleaning τρύπες, συμβάλλουν στη διατήρηση καθαρού τακακιού και δίσκοπλακας από τα στοιχεία της φύσης και συμβάλλουν στη μείωση του βάρους και τη διάχυση της θερμότητας (ευρεσιτεχνία αρ. GB2476859).

ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ
Είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι, με πλήρη θερμική επεξεργασία και κατεργασμένο με τις μικρότερες δυνατόν ανοχές.

ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
Ο ειδικά επεξεργασμένος σχεδιασμός ενισχύει τη διάχυση της θερμότητας και βοηθά στην στην στρέβλωση σε υψηλές θερμοκρασίες

ΕΠΙΧΡΩΜΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ
Οι επιφάνειες που δεν λαμβάνουν μέρος στο φρενάρισμα είναι επιχρωμιωμένες με ηλεκτροστατικό σμάλτο.

ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΤΑΚΑΚΙΩΝ
Είναι κατασκευασμένες με τέτοιο τρόπο και δοκιμασμένες σε αγώνες, ώστε να συνεργάζονται  τέλεια με όλους τους τύπους τακακίων φρένων – μεταλλικά , ημι-μεταλλικά και οργανικά –  και να προσφέρουν μια ελεγχόμενη και συνεπή απόδοση φρεναρίσματος σε όλες τις υγρές, λασπώδεις και ξηρές συνθήκες.

Για αγωνιστική και μόνο χρήση

4038 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
JT 520X1RX-RING ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ BIKE ALERT

Χάρις την κορυφαία τεχνολογία και χρησιμοποιώντας μόνο την υψηλότερη ποιότητα ειδικών κραμάτων ατσαλιού, η JT...