MXGP 2021 – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΜΑΔΑΣ MONSTER ENERGY YAMAHA FACTORY

Η ομάδα του Monster Energy Yamaha Factory MXGP είναι στην ευχάριστη θέση να αποκαλύψει επίσημα την νέα σύνθεση της πριν από τη σεζόν του MXGP 2021. Η ομάδα που αποτελείται από τους ήδη γνωστούς αναβάτες της κορυφαίας κατηγορίας Jeremy Seewer και Glenn Coldenhoff, με την προσθήκη του νεαρού πρωταγωνιστή Ben Watson, είναι στην ευχάριστη θέση να συνεχίσει τη συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης μάρκα ρούχων και προστασίας Alpinestars για την επόμενη σεζόν.

Μετά τον εορτασμό της παρθενικής νίκης στην MXGP κατηγορία το 2020, ο τέσσερις φορές ο δεύτερος πρωταθλητής FIM Motocross World Championship, Seewer, πάει για το χρυσό. Προχωρώντας στην νέα σεζόν με πολύ καλύτερη φόρμα από ότι στις αρχές του 2020, όπου υπέστη μια βαριά λοίμωξη στο στήθος, ο 26χρονος έχει επανέλθει πλήρως και είναι έτοιμος να πετύχει περισσότερα ορόσημα στην καριέρα του, το 2021.

Αποφασισμένος να προσθέσει στον απίστευτο κατάλογο των επιτευγμάτων του, όπως 38 βάθρα και έξι νίκες στο Grand Prix, το #91 επικεντρώνεται επίσης στη διατήρηση του εκπληκτικού του ρεκόρ σταθερότητας. Καθ ‘όλη την διάρκεια των οκτώ χρόνων του ως επαγγελματίας, ο δεύτερος παγκόσμιος πρωταθλητής δεν έχει χάσει ούτε ένα Grand Prix. Το ξεκίνημα της νέας σεζόν MXGP του 2021 στο Ομάν, θα σηματοδοτήσει την 129η συνεχόμενη συμμετοχή του σε Grand Prix.

Συμμετέχοντας μαζί με τον Seewer για την επίτευξη του παγκόσμιου τίτλου MXGP, ο Coldenhoff είναι μια συναρπαστική νέα προσθήκη στην ομάδα της Monster Energy Yamaha Factory. Ερχόμενος από το Oss της Ολλανδίας, ο 29χρονος θα είναι ο πρώτος Ολλανδός αναβάτης της ομάδας που έχει έδρα την Ολλανδία. Καθ ‘όλη τη διάσημη καριέρα του, το «259» έχει καθιερωθεί ως διεκδικητής της νίκης με 19 βάθρα, που περιλαμβάνουν πέντε νίκες.

Μετά από ένα ξεχωριστό τέλος στην καριέρα του στην MX2, όπου γιόρτασε έξι βάθρα και κέρδισε δύο αγώνες Grand Prix, ο Watson προτάθηκε στην ομάδα του Monster Energy Yamaha Factory MXGP για την σεζόν του πρωταθλήματος. Ο 23χρονος έχει δείξει ενθαρρυντικά σημάδια προόδου καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν προετοιμασίας, όπου γρήγορα προσαρμόστηκε στο YZ450FM. Με ύψος 186 εκατοστά, ο Βρετανός είναι κατάλληλος για την μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα και στοχεύει για μια θετική πρώτη σεζόν στην πρεμιέρα του στην κατηγορία.

Διαθέτοντας έναν τέλειο συνδυασμό νέων και εμπειριών, η ομάδα της Monster Energy Yamaha Factory MXGP είναι ενθουσιασμένη που εξοπλίζει το τρίο των αναβατών της με ένα εργοστασιακό YZ450FM. Για την νέα σεζόν του 2021, η ομάδα έχει ταξιδέψει στη Σαρδηνία, όπου οι αναβάτες έχουν ξεκινήσει ένα εντατικό πρόγραμμα προπόνησης πριν από τον πρώτο αγώνα προετοιμασίας, που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου στη Riola Sardo.

Jeremy Seewer: “Είχα έναν υπέροχο χειμώνα, μια από τις καλύτερες εποχές της καριέρας μου. Πέρασα αρκετό χρόνο στο σπίτι μου στην Ελβετία, προετοιμαζόμουν φυσικά, απολαμβάνοντας χρόνο στα βουνά, στο σκι και τέτοια πράγματα. Ήμουν πραγματικά ήρεμος και χαλαρός, περνούσα πολύ χρόνο με την οικογένειά μου και έχω ξεκουραστεί αρκετά από την περασμένη σεζόν και τις προπονήσεις μου. Μου αρέσει έτσι, με ηρεμεί και μου δίνει πολλή ενέργεια. Απλώς παίρνουμε τα πράγματα βήμα – βήμα. Έχουμε τον χρόνο στο πλευρό μας με την σεζόν να ξεκινά πολύ αργότερα φέτος. Δεν υπάρχει καμία βιασύνη, και μου αρέσει αυτή η διαδικασία. Έχω ένα πολύ καλό συναίσθημα για αυτό το έτος, κάναμε κάποιες καλές βελτιώσεις με την ομάδα και έχω την καλύτερη ομάδα ανθρώπων γύρω μου, οπότε τα πράγματα πάνε καλά. Όσο για τους στόχους μου… επιστρέφω στη θέση του διεκδικητή του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, έτσι φυσικά θέλω να κερδίσω.”

Glenn Coldenhoff: “Η χειμερινή προετοιμασία είναι αρκετά καλή. Μόλις άρχισα τις δοκιμές τον Ιανουάριο και φτάσαμε χθες στη Σαρδηνία για δύο εβδομάδες προπόνησης. Έχουμε καλό καιρό και υπέροχες εγκαταστάσεις εδώ. Δεν αισθάνομαι αρκετά έτοιμος ακόμα, αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να είμαστε, λόγω της καθυστερημένης έναρξης της σεζόν. Έχουμε ακόμα πολύ χρόνο. Ο στόχος είναι να οδηγήσουμε μια δυνατή και σταθερή σεζόν με όσο το δυνατόν περισσότερα βάθρα. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα οδηγήσει σε ένα καλό συνολικό αποτέλεσμα στο τέλος του έτους. “

Ben Watson: “Μέχρι στιγμής η χειμερινή προετοιμασία μου πήγε καλά. Δεν έχω κάνει πολλά στη μοτοσυκλέτα έως τώρα, αλλά είμαστε τώρα στη Σαρδηνία και το σχέδιο είναι να κάνω καλή οδήγηση και φυσική προπόνηση εδώ. Πέρασα δύο εβδομάδες στη νότια Γαλλία και ένιωσα άνετα με τις νέες αλλαγές. Θέλω να συνεχίσω προς αυτήν την κατεύθυνση και να προσπαθήσω να βελτιωθώ κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων για να είμαι έτοιμος για τη σεζόν του 2021. Φυσικά, είναι νωρίς να πούμε ότι είμαι έτοιμος για τη νέα σεζόν αυτή τη στιγμή, αλλά με το πώς πηγαίνουν τα πράγματα και αν μπορέσουμε να ακολουθήσουμε το σχέδιο, τότε θα είμαι 100% έτοιμος και ενθουσιασμένος για την νέα σεζόν. Έχω κάποιους στόχους, όχι απαραίτητα με βάση τα αποτελέσματα. Θέλω να κατευθυνθώ στη νέα σεζόν με ένα ανοιχτό μυαλό και απλώς να εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία. Έχω πολλά να μάθω αλλά ταυτόχρονα ξέρω τις δικές μου δυνατότητες και τι μπορώ να κάνω. Θα είναι μια συναρπαστική χρονιά.”

1969 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – ΝΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ P.JONASS ΣΤΟ “ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΑΣΠΗΣ” ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Η λάσπη πάντα εξομαλύνει τις διαφορές στο motocross και στον πέμπτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος...