WESS 2021 – ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ HUSQVARNA O G.JARVIS…ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ!

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΑΓΩΝΩΝ JARVIS HUSQVARNA
Συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία τους με τον θρύλο του Hard Enduro Graham Jarvis, η Husqvarna Motorcycles με χαρά ανακοινώνει ότι η Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing έχει συμφωνήσει μια ετήσια παράταση συμβολαίου με τον Βρετανό αστέρα, με την οποία θα συνεχίζει να αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Hard Enduro μαζί με τους Alfredo Gomez και Billy Bolt.

Επιπλέον, η Husqvarna Motorcycles θα υποστηρίξει την νέα ομάδα του Graham Jarvis Husqvarna Racing, καθώς ο Jarvis εκπληρώνει μια μακροχρόνια φιλοδοξία να ξεκινήσει τη δική του ομάδα αγώνων και να αναπτύξει ταλαντούχους μελλοντικούς πρωταθλητές στο Hard Enduro.

Εκτός από την πρόκληση για νίκες στον αγώνα και για συχνά αποτελέσματα στο βάθρο, ο Jarvis ελπίζει ότι το νέο FIM Hard Enduro World Championship, μαζί με το Βρετανικό Extreme Championship, θα είναι η τέλεια ευκαιρία για να αναδείξει την νέα του ομάδα και τα νέα αστέρια. Μεταδίδοντας την εμπειρία του στους αναβάτες της ομάδας, ο Graham ελπίζει να αναπτύξει μελλοντικούς παγκόσμιους πρωταθλητές.

Η Jarvis Husqvarna Racing έχει εξασφαλίσει μερικούς από τους πιο συναρπαστικούς και πολλά υποσχόμενους νέους αναβάτες – τον Teodor Kabakchiev της Βουλγαρίας, το αγγλικό τρίο των Jono Richardson, Will Hoare και Sam Winterburn, και έμπειρο αναβάτη της Ουαλίας Grant Churchward. Όλοι οι αναβάτες θα αγωνιστούν με μοτοσυκλέτες Husqvarna TE 300i.

Graham Jarvis: “Συχνά με ρωτούν πότε θα σταματήσω να αγωνίζομαι, αλλά όσο μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός και η φυσική μου κατάσταση το επιτρέπει, θα συνεχίσω να κάνω αυτό που μου αρέσει. Έτσι, είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing και το 2021. Επιπλέον, ξεκινώντας τη δική μου ομάδα αγώνων μου δίνει μια άλλη ευκαιρία να παραμείνω ενεργός στο άθλημα που αγαπώ και ελπίζω να παίξω ρόλο στην ανάπτυξη των πρωταθλητών του μέλλοντος. Αυτό θα μου έδινε μια μεγάλη αίσθηση επιβράβευσης, όπως και οτιδήποτε έχω κάνει μέχρι σήμερα. Η Husqvarna Motorcycles υπήρξε απίστευτα υποστηρικτική σε αυτό το εγχείρημα και ελπίζουμε να αποπληρώσουμε αυτήν την υποστήριξη με μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις. Όπως όλοι, ελπίζω ότι η ζωή και οι αγώνες θα επιστρέψουν στο φυσιολογικό πολύ σύντομα και ανυπομονώ να επιστρέψω στον ανταγωνισμό. “

Andi Hölzl – Διευθυντής ομάδας Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing: “Η Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing είχε μεγάλη επιτυχία μαζί με τον Graham, συνεχίζοντας να τον υποστηρίζει για άλλη μια χρονιά ως αναβάτη και καθώς κάνει τα πρώτα του βήματα στη διαχείριση της ομάδας, είναι κάτι είμαστε περισσότερο από ευτυχείς να κάνουμε. Προφανώς, η υπόθεση Graham είναι μοναδική – δεν υπάρχουν πολλοί αθλητές που μπορούν να αποδίδουν με συνέπεια σε ηλικία 46 ετών – και γι ‘αυτό ο Γκράχαμ παίρνει αποφάσεις σχετικά με την καριέρα του ένα χρόνο κάθε φορά. Γνωρίζοντας ότι έχει την ικανότητα και το κίνητρο να αγωνιστεί για τουλάχιστον μία ακόμη σεζόν, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι που θα τον δούμε μαζί με τον Alfredo Gomez και τον Billy Bolt στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Hard Enduro με την Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing. “

474 More posts in ENDURO category
Recommended for you
FIM HARD ENDURO 2024 – ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο M.LETTENBICHLER!

Ο εναρκτήριος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM Hard Enduro είδε τον Manuel Lettenbichler της Red...