ENDUROGP 2021 – ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ BETA ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΝΕΩΝ

Η Beta Racing και η Entrophy Enduro Beta Junior Team ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αγωνιστούν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα EnduroGP 2021, αντικαταστώντας την πολύ επιτυχημένη ομάδα, Boano Racing που πήγε στην TM, με στόχο να δημιουργήσουν τον επόμενο Steve Holcombe ή τον νέο Bradley Freeman.

Η Beta Racing έχει δημιουργήσει μια ολοκαίνουργια ομάδα junior για να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα EnduroGP, την Entrophy Enduro Beta Junior Team, με επικεφαλής της ομάδας τον Nicolò Mori. Η ομάδα θα λάβει άμεση υποστήριξη από το εργοστάσιο της Beta για την συμμετοχή τριών αναβατών που θα αγωνιστούν στην EnduroGP Junior, αλλά και στα Ισπανικά και Ιταλικά Πρωταθλήματα Enduro.

Ο Ισπανός αναβάτης, Pau Tomàs, ο οποίος κέρδισε την πέμπτη θέση στην κατηγορία Junior 1 το 2020 με δύο εμφανίσεις στο βάθρο, προφανώς δεν πέρασε απαρατήρητος από την Beta και θα ηγηθεί της EnduroGP προσπάθειας την νέα σεζόν. Ο νεαρός είναι τώρα έτοιμος για μια έντονη χρονιά στην κατηγορία Junior 1, ενώ επίσης θα αγωνίζεται στο Ιταλικό και Ισπανικό Πρωτάθλημα Enduro.

Ο Jacobi Traini θα αγωνιστεί επίσης στην κατηγορία Junior με τον Lorenzo Giuliani να ολοκληρώνει τη σύνθεση και θα κάνει το πρώτο του βήμα στην διεθνή σκηνή, συμμετέχοντας στην κατηγορία Youth.

473 More posts in ENDURO category
Recommended for you
FIM HARD ENDURO 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Hard Enduro 2024 στην Αγγλία και το Valley...