ISDE 2021 – ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Μετά από τη μακρά αναμονή, ήρθε η ώρα να κάνετε την προεγγραφή σας για το FIM International Six Days of Enduro (ISDE) του 2021.
Μην καθυστερήσετε, προ-εγγραφείτε τώρα – πριν από τις 31 Μαρτίου – για να συμμετάσχετε στο 95ο ISDE που θα πραγματοποιηθεί στο Rivanazzano Terme, στην βόρεια Ιταλία, από τις 30 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου.

1 / ΠΡΟ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΩΣ ΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ

Όλοι οι αναβάτες (World Trophy, Junior World Trophy, Women’s World Trophy Teams και Club Teams / αναβάτες) πρέπει να επικοινωνήσουν με την Εθνική τους Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας (FMN) για να εγγραφούν. Η πρόσβαση σύνδεσης θα παρέχεται μόνο στις FMN. Οι ομοσπονδίες πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα πριν από την ημερομηνία λήξης της προ-εγγραφής.

2 / ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Στο τέλος της πρώτης φάσης, ανάλογα με τον αριθμό των προ-εγγραφών, οι Ομάδες Club θα ενημερωθούν για την επιλογή των ομάδων τους από την Εθνική τους Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας. Στη συνέχεια, η Εθνική τους Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας θα πρέπει να καταβάλει την σχετική κατάθεση 25% του τέλους εγγραφής που σχετίζεται με τον αριθμό των επιβεβαιωμένων ομάδων Club. Σε αυτό το στάδιο, κάθε Εθνική Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας θα κληθεί να συμπληρώσει τις λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την ομάδα και τους αναβάτες το συντομότερο δυνατό.

3 / ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΠΟ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΩΣ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ

Η Εθνική Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας θα πρέπει να καταβάλει το υπόλοιπο 75% του τέλους εγγραφής για όλες τις Ομάδες που επιβεβαιώθηκαν στις 15 Απριλίου. Η Εθνική Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας θα πρέπει να έχει συμπληρώσει πλήρως τη φόρμα συμμετοχής και τις λεπτομέρειες σχετικά με τις ομάδες και τους αναβάτες το συντομότερο δυνατό, και πριν από τις 18 Ιουλίου.

4 / ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ)

Σημειώστε ότι μόνο οι Επίσημες Υπηρεσίες Racing που αναφέρονται στο fim-isde.com μπορούν να σας προσφέρουν τις κατάλληλες υπηρεσίες στο Event. Οποιοσδήποτε άλλος πάροχος υπηρεσιών δεν μπορεί να εγγυηθεί από τη FIM.

5 / ΕΓΓΡΑΦΑ

FIM ISDE 2021 – ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

FIM ISDE 2021 – ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ FIM

472 More posts in ENDURO category
Recommended for you
ENDUROGP 2024 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Αγώνας καρμπόν της προηγούμενης εβδομάδας ξεκίνησε νωρίς το πρωί κάτω από τον πορτογαλικό ήλιο για...